Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acollirà el proper 17 de novembre la jornada del 3r cicle “Converses del mercat de treball” Aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, vol facilitar la recerca de feina i el coneixement del mercat de treball https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acollirà el proper 17 de novembre la jornada del 3r cicle “Converses del mercat de treball”

Aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, vol facilitar la recerca de feina i el coneixement del mercat de treball

La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.
La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà el proper dimarts 17 de novembre la jornada del 3r cicle Converses del mercat del treball, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. Les inscripcions per a aquesta sessió ja es poden realitzar a través del web del Consell Comarcal.

La sessió comptarà amb la participació d’empreses de la comarca, empreses intermediàries en processos d’inserció laboral i persones aturades. Durant la jornada, s’abordaran aspectes relacionats amb la recerca de feina, com la creativitat i la intel·ligència emocional, i es crearà un espai de networking amb l’objectiu de facilitar la relació entre tots els assistents i compartir processos facilitadors de la inserció laboral.

La jornada arrencarà a les 9.15 h amb la presentació a càrrec del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, i del conseller d’Ocupació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ramon Capolat. A continuació, tindrà lloc la conferència Davant l’adversitat: creativitat i intel·ligència emocional, a càrrec de María Navarrete, educadora social i màster en Educació Emocional i Benestar. Entre les 10.30 i les 13.30 h, s’obrirà l’espai de networking.

“Converses del mercat de treball”
Aquesta jornada forma part del cicle Converses del mercat del treball, que preveu un seguit d’actuacions dedicades a persones que estan a l’atur per tal d’ajudar-los en la seva recerca de feina i el coneixement del mercat de treball. En aquesta edició, el cicle està compost per dos seminaris i una jornada.

El 26 de novembre, es farà un seminari monogràfic del sector del disseny, dirigit especialment a persones en procés d’orientació o de reorientació professional. Amb aquesta acció, es vol donar a conèixer la interdisciplinarietat, la recerca, el desenvolupament i l’ocupació en aquest àmbit. Aquesta actuació es durà a terme en col·laboració amb l’Escola Superior de Disseny (ESDI) de Sabadell adscrita a la Universitat Ramon Llull.

Aquest 3r cicle Converses del mercat del treball s’ha dissenyat a partir de l’experiència i els contactes establerts en les dues edicions anteriors i és fruit de les accions de prospecció per planificar una actuació destinada a posar en contacte directe empreses i persones en recerca d’ocupació de la comarca.