Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reubicades les marquesines de les parades de bus que es van anul·lar arran de l’ampliació de l’illa de vianants L’Ajuntament ha traslladat aquestes estructures a les parades de Sant Joan, Rivo Rubeo i Conxita Valls seguint criteris de demanda i accessibilitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reubicades les marquesines de les parades de bus que es van anul·lar arran de l’ampliació de l’illa de vianants

L’Ajuntament ha traslladat aquestes estructures a les parades de Sant Joan, Rivo Rubeo i Conxita Valls seguint criteris de demanda i accessibilitat

Sant Joan és la nova parada de referència per a la gent que agafa el bus al Centre.
Sant Joan és la nova parada de referència per a la gent que agafa el bus al Centre

L’Ajuntament ha reubicat les marquesines de les tres parades d’autobús que es van haver d’anul·lar com a conseqüència de l’ampliació de l’illa de vianants a l’eix Pau Claris-Maximí Fornés. Els nous emplaçaments responen a criteris de demanda i accessibilitat, així com a la voluntat de donar servei a determinats equipaments de la ciutat.

Una de les marquesines s’ha traslladat a la parada de Sant Joan, situada al creuament d’aquest carrer amb Santa Llúcia. En aquest cas, s’ha optat per dotar de millors condicions un espai que ja s’ha convertit en un nou punt de referència per a les persones usuàries del transport públic al centre de la ciutat, alhora que dona servei a les famílies del Col·legi Regina Carmeli.

La parada situada al costat de l’Escola Rivo Rubeo també ha estat objecte de millora. A banda d’instal·lar-hi una marquesina, l’Ajuntament l’ha mogut uns metres i hi ha construït una nova plataforma d’obra que la fa més accessible.

La tercera estructura reubicada es troba ja a la parada de la residència per a la gent gran Conxita Valls, que també s’ha canviat lleugerament de lloc per guanyar en accessibilitat.

L’illa de vianants es va ampliar a principis de juliol, just després de la Festa Major, amb la consolidació de la zona formada pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia i Doctor Turró, i la incorporació de Doctor Robert, la plaça Pere Aguilera, Narcís Menard, Unió i un tram del carrer Terrassa. També es va habilitar un nou espai amb prioritat per als vianants a la zona de la plaça Onze de Setembre, format pel tram del carrer García Lorca entre Magí Ramèntol i Llobateras i per Magí Ramèntol entre García Lorca i Cal Gerrer.