Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rebuig unànime dels Ajuntaments afectats per la MAT Pierola – Rubí Els set municipis afectats per la proposta d’infraestructura han acordat presentar al·legacions de forma conjunta i emprendre accions polítiques per rebutjar el projecte https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rebuig unànime dels Ajuntaments afectats per la MAT Pierola – Rubí

Els set municipis afectats per la proposta d’infraestructura han acordat presentar al·legacions de forma conjunta i emprendre accions polítiques per rebutjar el projecte

Un moment de la reunió telemàtica  (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment de la reunió telemàtica (foto: Ajuntament de Rubí)

Els Ajuntaments de Rubí, Abrera, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Castellbisbal, Hostalets de Pierola i Ullastrell mostren el seu total rebuig a la línia de molta alta tensió Pierola – Rubí proposada per l'empresa Forestália SL. 

Representats dels set municipis afectats per aquesta proposta d’infraestructura han posat en comú el seu desacord en una reunió celebrada aquest dimecres 10 de novembre de forma telemàtica.

Forestàlia SL ha presentat un projecte de construcció d'una MAT de 400kv que travessarà tota la Catalunya central amb final a Rubí. Actualment, el darrer tram entre Hostalets de Pierola i Rubí es troba en exposició pública per part del Ministeri de Política Territorial.

Els set municipis han acordat presentar al·legacions de forma conjunta i emprendre accions polítiques per sumar suports institucionals al rebuig d’aquesta infraestructura.