Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí estrena una app gratuïta que permet seguir els seus continguts en directe i a la carta L’aplicació, disponible per a dispositius Apple i Android, ja es pot descarregar als telèfons mòbils i tauletes https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/radio-rubi-estrena-una-app-gratuita-que-permet-seguir-els-seus-continguts-en-directe-i-a-la-carta/@@images/image/preview

Ràdio Rubí estrena una app gratuïta que permet seguir els seus continguts en directe i a la carta

L’aplicació, disponible per a dispositius Apple i Android, ja es pot descarregar als telèfons mòbils i tauletes

La nova aplicació, amb la qual es vol apropar la informació municipal a la ciutadania, ja es pot descarregar de forma gratuïta.
La nova aplicació, amb la qual es vol apropar la informació municipal a la ciutadania, ja es pot descarregar de forma gratuïta

Ràdio Rubí ha creat una aplicació gratuïta per apropar l’actualitat de la ciutat als rubinencs i rubinenques a través dels dispositius mòbils. La nova app ja es troba disponible per a telèfons intel·ligents (smartphones) i tauletes digitals dels sistemes Android i Apple, a través de les botigues de Google (Google Play) i d’Apple (App Store).

La nova aplicació permet escoltar la ràdio en directe ─quan s’accedeix a l’app es reprodueix el programa que s’està emetent en aquell moment a la 99.7 FM─, descarregar-se tots els programes emesos ─a través de l’apartat A la carta i compartir-los a través de les diferents xarxes socials, per correu electrònic i per missatgeria instantània (tipus Whatsapp o Telegram). També es poden veure totes les notícies del web www.radiorubi.fm i els vídeos publicats al canal Youtube de l’emissora.

A l’apartat A la carta, els usuaris hi trobaran els més de 40 programes que s’emeten tant a la 99.7 FM com a www.radiorubi.fm cada setmana. Cada programa té un espai amb una imatge, el seu logotip, la descripció corresponent i les diferents emissions ordenades per data. A banda de poder-los compartir a través de les xarxes socials, del correu electrònic i de la missatgeria instantània, els arxius sonors també es poden emmagatzemar al dispositiu que s’estigui utilitzant. L’aplicació permet tenir endreçats de manera intel·ligent els programes més consultats, ja que els ordena en funció dels interessos de l’usuari.

A l’app, a més, també es pot consultar la predicció meteorològica i les piulades de Ràdio Rubí a Twitter. En un futur, s’inclouran noves funcionalitats i serveis. Enantena Produccions, SL és l’empresa que ha desenvolupat aquesta aplicació.