Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí demana la col·laboració de la ciutadania perquè cap adolescent es quedi sense regal aquest Nadal L’emissora municipal recollirà els obsequis pels joves d’entre 10 i 16 anys a les seves instal·lacions de l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí demana la col·laboració de la ciutadania perquè cap adolescent es quedi sense regal aquest Nadal

L’emissora municipal recollirà els obsequis pels joves d’entre 10 i 16 anys a les seves instal·lacions de l’Escardívol

Els regals s’han de portar a les instal•lacions de Ràdio Rubí, ubicades al c. Joaquim Blume, s/n.
Els regals s’han de portar a les instal•lacions de Ràdio Rubí, ubicades al c. Joaquim Blume, s/n

Ràdio Rubí ha engegat una nova campanya solidària, com fa cada any coincidint amb aquestes dates, amb l’objectiu d’ajudar aquelles persones que tenen greus dificultats econòmiques. Sota el lema “El Nadal ho peta”, l’emissora municipal s’ha convertit en un punt de recollida de regals pels adolescents.

Aprofitant que s’acosta l’època nadalenca, Ràdio Rubí fa una crida a la ciutadania perquè doni objectes de regal pels joves d’entre 10 i 16 anys, un col·lectiu que també està patint les conseqüències de la crisi econòmica. Els regals poden ser, entre d’altres, colònia, llibres, cds, guants, bufandes o estoigs. Un dels requisits és que els obsequis no siguin bèl·lics ni sexistes.

Tots els regals que es recullin a les instal·lacions de Ràdio Rubí, ubicades a l’Escardívol, es lliuraran a Creu Roja Rubí-Sant Cugat, que s’encarregarà de repartir-los entre els joves. La campanya, que ha començat aquest dilluns, finalitzarà el 16 de desembre.

Fins ara, les diferents campanyes que s'havien organitzat demanaven l’aportació de regals pels infants. En aquesta ocasió, l’emissora municipal ha volgut centrar-se en els adolescents. Durant l’any passat i aquest 2015, Serveis Socials ha atès 651 infants d’un total de 349 famílies, dels quals entre el 20 i el 25% tenien entre 10 i 14 anys.