Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre rubinencs pujaran l’Everest per recaptar fons contra el càncer infantil Els excursionistes han creat l’entitat ‘No limits’ i s’han trobat aquest divendres amb l’alcaldessa, Ana María Martínez, per explicar-li el projecte https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Quatre rubinencs pujaran l’Everest per recaptar fons contra el càncer infantil

Els excursionistes han creat l’entitat ‘No limits’ i s’han trobat aquest divendres amb l’alcaldessa, Ana María Martínez, per explicar-li el projecte

Els excursionistes s'han trobat aquest divendres amb l'alcaldessa i el regidor d'esports (foto: Lali Puig - Ajuntament de Rubí).
Els excursionistes s'han trobat aquest divendres amb l'alcaldessa i el regidor d'esports (foto: Lali Puig - Ajuntament de Rubí)

L’associació rubinenca contra el càncer infantil ‘No limits’ es proposa pujar a l’Everest sense oxigen. La idea dels rubinencs és dur a terme accions amb repercussió mediàtica amb l’objectiu d'aconseguir donatius contra el càncer infantil que es destinaran a la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca VHIR. L’expedició que estarà formada per Juan José Cordo, Antonio Agea, Víctor de la Torre i Chemo Burruezo té previst intentar pujar la muntanya més alta del món l’abril de 2020. Cordo serà qui arribi sol al cim sense fer servir oxigen de suport. Aquest divendres els quatre excursionistes rubinencs s’han trobat amb l’alcaldessa, Ana María Martínez, per explicar-li el projecte. En nom de l’Ajuntament de Rubí, la màxima edil s’ha compromès a donar suport a la iniciativa fent difusió de la proposta i impulsant activitats solidàries a la ciutat per sumar-se a la recollida de donatius. “Rubí és una ciutat solidaria i amb aquesta proposta de la gent de ‘No Limits’ torna a quedar demostrat. Des de l’administració hem d’aplaudir la iniciativa i ajudar en allò que puguem”, explica Martínez.

Pels valents
Rubí també s’ha sumat darrerament a la campanya ‘Escuts Solidaris’ amb l’objectiu de contribuir al finançament del centre oncològic infantil SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, impulsat per l'Hospital Sant Joan de Déu. En aquest cas, la proposta va sorgir de les policies locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric que van impulsar la idea de confeccionar escuts amb la imatge del cos de seguretat de cada població adherida incorporant el nom de cada municipi i l’etiqueta #pelsvalents. Cada escut té un preu de 4 €. A Rubí, els escuts es poden comprar a la Comissaria de la Policia Local a carretera de Terrassa, 118, de dilluns a divendres de 8 a 15 h.