Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 500 alumnes de 4t d’ESO de Rubí escolten els consells del “coach” Pedro García Aguado La conferència, organitzada per les AMPA dels instituts de la ciutat, ha tingut lloc aquest dimecres al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prop de 500 alumnes de 4t d’ESO de Rubí escolten els consells del “coach” Pedro García Aguado

La conferència, organitzada per les AMPA dels instituts de la ciutat, ha tingut lloc aquest dimecres al Teatre Municipal La Sala

Pedro García Aguado ha explicat els seus èxits esportius.
Pedro García Aguado ha explicat els seus èxits esportius

Prop de 500 alumnes de 4t d’ESO dels instituts públics de la ciutat ─L’Estatut, La Serreta, el Torrent dels Alous, el JV Foix i el Duc de Montblanc─ han assistit aquest dimecres al Teatre Municipal La Sala a la conferència Un viatge d’aprenentatge, impartida per l’exwaterpolista i coach Pedro García Aguado. La xerrada, organitzada per les AMPA dels instituts amb el suport de l’Ajuntament, tenia com a objectiu mostrar de forma molt directa els perills que suposa el consum de drogues i alcohol entre els joves, així com els valors que són útils per prevenir aquestes conductes de risc.

Pedro García Aguado és una figura popular arran de les seves aparicions televisives com a coach de superació personal. El seu programa Hermano mayor, on ajuda famílies amb fills adolescents problemàtics, suma ja set temporades en antena, fet que l’ha convertit en un personatge molt conegut entre el públic més jove.

García Aguado es van endinsar en el món del coaching després d’experimentar l’èxit i el fracàs com a esportista d’elit. El madrileny va viure la millor època de la selecció espanyola de waterpolo, amb la qual va guanyar, entre d’altres, la medalla de plata als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i la d’or a Atlanta 96. Aquells moments de glòria, però, van anar paral·lels a una vida personal marcada per l’abús de diverses substàncies, com ara l’alcohol i la cocaïna. Unes experiències extremes que va aconseguir superar i que ara li serveixen per assessorar els joves i prevenir-los d’aquest tipus de conductes.

A la conferència faig un passeig per tots els èxits que vaig obtenir amb el waterpolo però també explico com aquests èxits ocultaven un gran fracàs personal y com en vaig sortir airós”, ha declarat García Aguado, qui reconeix que el seu caràcter mediàtic li dóna “credibilitat davant dels nois”. En les seves xerrades, el coach aconsegueix una bona connexió amb els joves: “Els més atrevits em pregunten sobre situacions personals, sobre com ajudar alguna persona propera [...], es genera un clima molt bo de confiança”.

Imatges relacionades

Prop de 500 joves han omplert La Sala
Prop de 500 joves han omplert La Sala
Pedro García Aguado
Pedro García Aguado
Pedro García Aguado
Pedro García Aguado