Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 250 visitants passen pel Punt d’Informació de Rubí durant l’agost El servei ubicat a l’Antiga Estació ha assessorat sobre els principals atractius de la ciutat i el seu entorn https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/prop-de-250-visitants-passen-pel-punt-d2019informacio-de-rubi-durant-l2019agost/@@images/image/preview

Prop de 250 visitants passen pel Punt d’Informació de Rubí durant l’agost

El servei ubicat a l’Antiga Estació ha assessorat sobre els principals atractius de la ciutat i el seu entorn

El Punt d’Informació està ubicat a l’edifici de l’Antiga Estació .
El Punt d’Informació està ubicat a l’edifici de l’Antiga Estació

Prop de 250 persones de fora de la ciutat han passat durant aquest mes d’agost pel Punt d’Informació de Rubí, situat a l’Antiga Estació. Els visitants provinents de l’Estat Espanyol han estat els més habituals, seguits dels originaris de França, Rússia, Bèlgica i Anglaterra.

Les persones que s’han acostat fins aquest servei, han demanat informació sobre la ciutat, la resta de la comarca i Barcelona, especialment relacionada amb els principals atractius de la zona, els mitjans de transport disponibles i els millors llocs per anar a menjar. A més, s’han interessat per les propostes que els han fet els tècnics del Punt d’Informació, com ara excursions per l’entorn natural o visites per conèixer el patrimoni històric i cultural de la ciutat.

A banda d’aquests visitants, el servei ubicat a l’Antiga Estació també ha rebut rubinencs que buscaven informació sobre les passejades i excursions que es poden fer per l’entorn natural del municipi i de les dues comarques vallesanes. També s’hi han produït peticions d’informació sobre els recursos municipals i els serveis de transport urbà i intermunicipal.

Xarxa d’Oficines de Turisme
El Punt d’Informació de Rubí forma part de la Xarxa d’Oficines de Turisme de la Generalitat de Catalunya i, com a tal, ofereix informació turística tant del nostre municipi com d’altres indrets de Catalunya, especialment d’àrees més properes. A més, s’hi poden trobar:

  • Productes propis de la ciutat elaborats amb la col·laboració de professionals i artistes locals.
  • Productes promocionals i informació d’entitats rubinenques.
  • Publicacions relatives a la ciutat i escrites per o sobre rubinencs i rubinenques de totes les èpoques.
  • Informació turística local (plànol turístic, guies d'itineraris urbans, rutes naturals, visites guiades...).
  • Informació turística de tot el país.
  • Venda d’entrades per a actes i espectacles de les entitats rubinenques.
  • Punt de reserva per a visites concertades al Museu Etnogràfic Vallhonrat.
  • Exposicions d’artistes locals o de la comarca.