Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local i Protecció Civil han atès un total de 90 incidències Els dos serveis municipals treballen d’aquest dimecres al vespre, amb el suport del servei de Parcs i Jardins des d’aquest dijous al matí, perquè Rubí recuperi la normalitat en un màxim de 48 hores https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Policia Local i Protecció Civil han atès un total de 90 incidències

Els dos serveis municipals treballen d’aquest dimecres al vespre, amb el suport del servei de Parcs i Jardins des d’aquest dijous al matí, perquè Rubí recuperi la normalitat en un màxim de 48 hores

La Policia ha acordonat les zones més sensibles (Ajuntament).
La Policia ha acordonat les zones més sensibles (Ajuntament)

Policia Local, Protecció Civil i Bombers de la Generalitat han fet front, fins ara, a 90 incidències relacionades amb la tempesta que ha descarregat aquest dimecres al vespre sobre la ciutat. La intensitat de la pluja ha estat més important al nucli urbà, on ha arribat a un màxim de 245’2mm/h entre les 19 h i les 20 h i on es concentren gran part de les actuacions, que a les urbanitzacions. D’aquestes accions, un 90% tenen a veure amb actuacions a l’arbrat, és a dir, retirar arbres caiguts a la via pública o en parcel·les privades, talar branques a punt de caure o bé assegurar. D’altra banda, s’han retirat vehicles atrapats en creuar bassals a diferents vials de la ciutat, s’ha fet front a la caiguda d'elements de façanes i acumulació d'aigua en carrers i locals. Per abordar aquesta situació, el servei de Policia Local s’ha reforçat des de la tarda de dimecres fins la matinada de dijous i s’ha mobilitzat el voluntariat de Protecció Civil.

Les actuacions prioritàries s'han adreçat a mantenir els carrers oberts al trànsit, la senyalització d'aquells elements perillosos fins que els Bombers i els serveis municipals poguessin eliminar els riscos, i la informació a les persones afectades dels tràmits a seguir arran dels sinistres soferts. També s'ha fet un control del nivell de rieres i torrents.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha visitat aquest dijous al matí les zones més afectades pel temporal juntament amb altres membres de l’equip de govern i responsables municipals. La visita ha servit per conèixer de primera mà les afectacions i interessar-se pel desenvolupament de les tasques de neteja.

Aquest dijous al matí, el servei de Parcs i Jardins s’ha incorporat a les tasques que, segons la previsió, s’allargaran un màxim de dos dies. Així doncs, Rubí recuperarà la normalitat aquest diumenge.

Imatges relacionades

L'alcaldessa ha visitat algunes de les zones afectades
L'alcaldessa ha visitat algunes de les zones afectades
La Policia Local ha acordonat els arbres en risc de caure
La Policia Local ha acordonat els arbres en risc de caure