Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Places disponibles a les sessions del projecte de dinamització de locals comercials “Obrim persianes” El Servei de Comerç ha preparat una sessió informativa, visites guiades a locals buits i trobades amb franquícies interessades a implantar-se a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Places disponibles a les sessions del projecte de dinamització de locals comercials “Obrim persianes”

El Servei de Comerç ha preparat una sessió informativa, visites guiades a locals buits i trobades amb franquícies interessades a implantar-se a Rubí

Per assistir a les diferents accions cal inscriure-s’hi prèviament.
Per assistir a les diferents accions cal inscriure-s’hi prèviament

El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha programat per a la setmana vinent diferents accions dins el projecte de dinamització de locals buits Obrim persianes. El dimarts 6 d’octubre, a 9.30 a 12.30 h, tindrà lloc a la Masia de Can Serra la càpsula formativa El millor emplaçament per al meu negoci, en què s’explicaran de manera senzilla diferents tècniques per avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial. L’endemà, en la mateixa franja horària, es faran visites guiades a locals buits de la zona centre per tal que els emprenedors puguin valorar in situ les seves característiques i ubicació. Aquesta ruta comptarà amb la participació de les immobiliàries que han participat prèviament en l’elaboració del mapa de locals buits de la ciutat.

Aquestes accions es completaran els dies 13, 20 i 27 d’octubre amb diferents trobades de petit format entre emprenedors locals i franquícies interessades a implantar-se a Rubí. En el marc d’aquestes reunions, que tindran lloc a la Masia de Can Serra, les marques convidades explicaran els trets diferencials del seu negoci, així com els avantatges i inconvenients del model de franquícia. De la seva banda, els emprenedors assistents tindran ocasió de demanar-los informació detallada i resoldre dubtes i inquietuds. Les sessions programades són les següents:

  • Inner Nature (alimentació ecològica i de proximitat). 13 d’octubre a les 10 h.
  • Bissú (complements). 13 d’octubre a les 11 h.
  • Byssense (perfumeria). 13 d’octubre a les 12 h.
  • Babel (idiomes). 20 d’octubre a les 10 h.
  • Nostrum (menjar per emportar). 27 d’octubre a les 10 h.
  • Beep (informàtica). 27 d’octubre a les 11 h.
  • La fábrica del cartucho (consumibles d’impressora). 27 d’octubre a les 12 h.

Totes aquestes accions són gratuïtes i, per participar-hi, només cal inscriure-s’hi prèviament. Per a la sessió del dia 6 i les visites del dia 7, s’ha d’emplenar el formulari disponible al web municipal i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic comerc@ajrubi.cat. Per a les trobades amb les franquícies, la inscripció s’ha de fer a través del web www.franquicies.cat.

Per demanar més informació sobre la campanya Obrim persianes, cal posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de l’Ajuntament, per correu a l’adreça comerc@ajrubi.cat, per telèfon al número 93 588 70 00 ext. 1447 o presencialment a la Masia de Can Serra.

El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa totes aquestes accions amb l’objectiu de fomentar l’activitat emprenedora als locals comercials buits de la ciutat. Aquestes mesures van arrencar amb l’elaboració d’un cens segons el qual Rubí compta actualment amb 263 espais disponibles i un total de 1.641 activitats comercials. Els locals i les activitats detectades ja es poden consultar a l’apartat de Comerç del web municipal, on apareixen localitzats sobre el mapa de la ciutat.