Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Òptica Rusiñol, Electro Hogar Juma i Pica Pica reben els premis als millors aparadors de Nadal L’alcaldessa i el regidor de comerç han acompanyat el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí en l’entrega de premis https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Òptica Rusiñol, Electro Hogar Juma i Pica Pica reben els premis als millors aparadors de Nadal

L’alcaldessa i el regidor de comerç han acompanyat el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí en l’entrega de premis

L’alcaldessa, el regidor de comerç i el president de la Federació de Comerciants entregant el guardó a Òptica Rusiñol. (foto: Localpres).
L’alcaldessa, el regidor de comerç i el president de la Federació de Comerciants entregant el guardó a Òptica Rusiñol. (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament local, Rafael Güeto i el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, Miquel Ortuño, han lliurat aquest dilluns els premis del Concurs d’aparadors de Nadal a la millor decoració. L’Òptica Rusiñol ha estat l’establiment amb l’aparador millor valorat pel jurat, el segon premi ha anat a parar a Electro Hogar Juma del carrer Sabadell, al barri de La Serreta, i l’aparador de la botiga de dolços Pica Pica s’ha distingit amb el tercer premi. Es dona la circumstància que aquest establiment va guanyar aquest mateix concurs per l’aparador de Nadal de 2013. Els tres guanyadors s’han endut 300 €, 200 € i 100 €, respectivament, i la possibilitat d’enregistrar un vídeo promocional.

Enguany, un jurat format per David Chaler, Delegat de la Cambra de Comerç de Terrassa; Assumpció Valls, de la Junta Directiva de la Federació de Comerciants i Gremis; Pep Navarro, tècnic aparadorista i Pilar Rodríguez, cap de Comerç de l´Ajuntament de Rubí han triat els tres aparadors premiats. El tècnic aparadorista, Pep Navarro, va visitar totes les botigues inscrites al concurs i va fer una primera selecció de les que va considerar possibles guanyadores. Posteriorment, es va fer una reunió amb la resta del jurat que va determinar els tres establiments guanyadors.“La professionalitat amb la qual els comerciants treballen els seus aparadors ens ha fet necessari que enguany sigui un jurat també professional qui decideixi els guanyadors,  precisament, per valorar-ne l’excel·lència” ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez, durant el lliurament dels premis.

La primera edil també ha lloat la tasca de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí: “Els aparadors són un reclam de cada negoci, però a més contribueixen a la campanya de Nadal de tota la ciutat. [...] Volem agrair la implicació i la iniciativa de la Federació que durant tot l’any treballa per què els rubinencs i les rubinenques comprin a Rubí".

El concurs que organitza la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí se celebra a la ciutat des de 2012. Enguany, hi han participat 27 establiments.

Imatges relacionades

Concurs Aparadors de Nadal (foto: Localpres)
Concurs Aparadors de Nadal (foto: Localpres)
Concurs Aparadors de Nadal (foto: Localpres)
Concurs Aparadors de Nadal (foto: Localpres)