Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les preinscripcions per als nous cursos que ofereix el Servei Local de Català Les persones interessades en cursar qualsevol de les formacions programades poden presentar la sol·licitud fins al 27 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les preinscripcions per als nous cursos que ofereix el Servei Local de Català

Les persones interessades en cursar qualsevol de les formacions programades poden presentar la sol·licitud fins al 27 de juliol

Les inscripcions s'han de formalitzar a les dependències del Servei Local de Català.
Les inscripcions s'han de formalitzar a les dependències del Servei Local de Català

El Servei Local de Català (SLC) ja té a punt la seva nova oferta de cursos per al primer trimestre de l’any. Les persones interessades a assistir-hi poden formalitzar la preinscripció fins al 27 de juliol al local situat al carrer Santa Maria, 17.

Enguany, el Servei Local de Català oferirà cursos dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. Els nivells Bàsic i Elemental estan pensats per a persones que volen aprendre a parlar el català amb fluïdesa i correcció. El Bàsic es divideix en tres graus (B1, B2 i B3) mentre que de l’Elemental se n’imparteixen dos (E1 i E3). Pel que fa als nivells Intermedi i Suficiència, també subdividits en diferents graus, s’orienten a alumnes que volen escriure el català adequadament.

En tots els casos es tracta de cursos presencials de 45 hores amb una disponibilitat de 23 places, la majoria de les quals encara són vacants. Les classes s’imparteixen al local del Servei Local de Català o bé en altres equipaments de la ciutat, tots ells cèntrics.

Els cursos s’iniciaran entre el 24 i el 25 de setembre. Les persones que vulguin demanar-ne informació o fer-ne la preinscripció ho poden fer fins al 27 de juliol de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i els dimecres també de 16 a 18.30 h ─el mes d’agost, el SLC està tancat─. En el moment de fer la preinscripció, s’assignarà a cada alumne un dia i hora per fer la matrícula. En cas que sigui necessari, també se’ls programarà el test de nivell.