Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar al projecte de dinamització de locals comercials buits L’Ajuntament ha preparat per a l’octubre una jornada formativa, visites guiades als locals i trobades d’emprenedors amb franquícies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per participar al projecte de dinamització de locals comercials buits

L’Ajuntament ha preparat per a l’octubre una jornada formativa, visites guiades als locals i trobades d’emprenedors amb franquícies

El Servei de Comerç ha elaborat un cens de locals buits.
El Servei de Comerç ha elaborat un cens de locals buits

El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha obert les inscripcions per poder participar a les diferents accions previstes a l’octubre dins el projecte de dinamització de locals buits Obrim persianes. Aquestes consistiran en una sessió de formació, visites guiades als locals buits i un seguit de trobades entre emprenedors i franquícies interessades a instal·lar-se a Rubí.

El 6 d’octubre, de 9.30 a 12.30 h, es farà la càpsula formativa El millor emplaçament per al meu negoci, en què s’explicaran de manera senzilla diferents tècniques per avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial. La sessió tindrà lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra.

El 7 d’octubre, de 9.30 a 12.30 h, es faran visites guiades a locals buits de la zona centre per tal que els emprenedors puguin valorar in situ les seves característiques i ubicació. Aquesta ruta comptarà amb la participació de les immobiliàries que han participat prèviament en l’elaboració del mapa de locals buits de la ciutat.

En darrer terme, els dies 13, 20 i 27 d’octubre, de 10 a 13 h, la Masia de Can Serra acollirà diferents trobades de petit format entre emprenedors locals i franquícies interessades a implantar-se a Rubí. En el marc d’aquestes reunions, les marques convidades explicaran els trets diferencials del seu negoci, així com els avantatges i inconvenients del model de franquícia. De la seva banda, els emprenedors assistents tindran ocasió de demanar-los informació detallada i resoldre dubtes i inquietuds.

Totes aquestes accions són gratuïtes i, per participar-hi, només cal inscriure-s’hi prèviament. Per a la sessió del dia 6 i les visites del dia 7, s’ha d’emplenar el formulari disponible al web municipal i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic comerc@ajrubi.cat. Per a les trobades amb les franquícies, la inscripció s’ha de fer a través del web www.franquicies.cat.

Per demanar més informació sobre la campanya Obrim persianes, cal posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de l’Ajuntament, per correu a l’adreça comerc@ajrubi.cat, per telèfon al número 93 588 70 00 ext. 1447 o presencialment a la Masia de Can Serra.

Afavorint l’emprenedoria
El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa totes aquestes accions amb l’objectiu de fomentar l’activitat emprenedora als locals comercials buits de la ciutat. Aquestes mesures es van iniciar amb l’elaboració d’un cens segons el qual Rubí compta actualment amb 263 espais disponibles i un total de 1.641 activitats comercials. Els locals i les activitats detectades ja es poden consultar a l’apartat de Comerç del web municipal, on apareixen localitzats sobre el mapa de la ciutat.

Un cop enllestit aquest cens, el Servei de Comerç va emprendre la següent fase del projecte, consistent en l’anàlisi del tipus de comerç o servei més idoni per a cadascun dels espais identificats.