Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar a la segona edició del Cafè del comerç L’activitat, inclosa en la formació per a comerciants 2014, se centrarà enguany en els nous models de consum https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per participar a la segona edició del Cafè del comerç

L’activitat, inclosa en la formació per a comerciants 2014, se centrarà enguany en els nous models de consum

La formació per a comerciants 2014 inclou sessions sobre diferents temàtiques.
La formació per a comerciants 2014 inclou sessions sobre diferents temàtiques

El proper 10 de novembre tindrà lloc la segona edició del Cafè del comerç, programada per l’Ajuntament de Rubí dins la formació gratuïta per a comerciants 2014. En aquesta ocasió, l’activitat se centrarà en els nous models de consum, amb l’objectiu que els assistents coneguin millor els seus clients i les seves necessitats.

El Cafè del comerç s’obrirà amb una xerrada de Joan Elías, professional i expert en Relacions Públiques, Màrqueting i Recursos Humans, llicenciat en Periodisme i diplomat en Comunicació i Humanitats, qui ha estat director de Relacions Públiques i Promoció del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i de l’empresa Martini, entre d’altres. Elías donarà la seva visió sobre els models de consum, les claus per atendre correctament els clients i pistes per saber què demanen.

Després de la ponència de l’expert, s’iniciarà un diàleg entre tots els assistents amb l’objectiu de posar en comú experiències, dubtes i inquietuds sobre el tema, tot prenent un cafè. Aquest debat estarà dinamitzat per Jordi Bacaria, economista i expert en retail.

El Cafè del comerç tindrà lloc de 14.30 h a 16.30 h a l’edifici Rubí Desenvolupament. Tot i que la inscripció és gratuïta, les places són limitades. Les persones interessades a apuntar-s’hi han d’adreçar-se al Servei de Comerç, trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 1447 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça .

Altres propostes
El Servei de Comerç ha previst altres sessions formatives durant el mes de novembre. La primera, organitzada pel Servei Educatiu de Residus, tindrà lloc el dia 5 i tractarà sobre el malbaratament alimentari, incidint en aquelles mesures que poden prendre els restaurants per no llençar menjar. També el Servei Educatiu de Residus impulsa el 12 de novembre la sessió Com podem donar una imatge més “verda” del nostre comerç, pensada per posar en valor el compromís mediambiental dels establiments. Per inscriure’s a qualsevol d’aquests dues formacions cal trucar al telèfon 93 697 50 00 o bé enviar un correu electrònic a .

En darrer terme, del 4 al 20 de novembre, tindrà lloc la proposta La meva botiga a la xarxa, un taller pràctic que permetrà als comerços participants crear el seu perfil a les xarxes socials i aprendre estratègies per aconseguir més visites i més seguidors. En aquest cas, les inscripcions s’han de fer mitjançant el Servei de Comerç, trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 1447 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça .