Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per als casals vacacionals de juny i setembre Les activitats programades per l’Ajuntament tindran lloc a partir del 25 de juny a les escoles Vint-i-cinc de Setembre i Teresa Altet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per als casals vacacionals de juny i setembre

Les activitats programades per l’Ajuntament tindran lloc a partir del 25 de juny a les escoles Vint-i-cinc de Setembre i Teresa Altet

L’Escola Vint-i-cinc de Setembre acull aquesta modalitat de casals (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
L’Escola Vint-i-cinc de Setembre acull aquesta modalitat de casals (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per als casals vacacionals dels mesos de juny i setembre, que tindran lloc a les escoles Vint-i-cinc de Setembre i Teresa Altet. Les famílies interessades en aquesta oferta de lleure poden presentar la seva sol·licitud a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Les activitats cobreixen el període de vacances escolars de finals de juny i principis de setembre, quan no estan en funcionament els casals d’estiu organitzats per les AMPA i AFA. Al juny, l’oferta abasta els dies 25, 26, 27 i 28, mentre que al setembre les activitats tenen lloc els dies 2, 3, 4, 5, 6, 9 i 10. En tots dos casos, les famílies poden acollir-se a un horari bàsic de matí i/o tarda o bé sol·licitar també els serveis complementaris d’acollida i menjador.

Les inscripcions per als casals de juny es podran fer fins al dia 11 o fins que s’esgotin les places, mentre que per als casals de setembre restaran obertes fins al 16 d’agost o fins que s’acabin. Les sol·licituds es poden aconseguir a les OAC o a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, i s’han de lliurar emplenades a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania ─la del Centre o la de Les Torres.

L’oferta màxima de places per a cada franja horària i casal és de cinquanta, que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada de sol·licituds.