Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove L’Espai Jove Torre Bassas ha programat més d’una dotzena de tallers i cursos, que se sumen als espais oberts i les assessories habituals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove

L’Espai Jove Torre Bassas ha programat més d’una dotzena de tallers i cursos, que se sumen als espais oberts i les assessories habituals

L’Espai Jove Torre Bassas és el punt de trobada de joves amb diverses aficions, com ara el Kpop.
L’Espai Jove Torre Bassas és el punt de trobada de joves amb diverses aficions, com ara el Kpop

L’Espai Jove Torre Bassas ja té a punt la programació del primer trimestre del 2018, any en què l’equipament commemorarà el seu 20è aniversari. Les inscripcions per als cursos, activitats i tallers gratuïts es poden fer a partir d’aquest dilluns i fins al 19 de gener.

Com és habitual, l’Espai Jove Torre Bassas ofereix una gran diversitat de tallers per a nois i noies entre 12 i 30 anys. El ventall de propostes per al col·lectiu d’adolescents ─de 12 a 18 anys─ abasta temàtiques com ara il·lustració i còmic, street dance, guitarra i Kpop. A més, tornen el taller Fem deures, que permet als joves fer les seves tasques escolars de manera divertida, i el taller de boxa, una de les activitats recents i de més èxit entre els joves rubinencs. Pel que fa als nois i noies de 18 a 30 anys, tenen a la seva disposició activitats de balls llatins, ioga, zumba i fotografia. A més, qualsevol jove de 12 a 30 anys pot apuntar-se al taller de teatre i al de cosplay, en el marc del qual es muntarà una comparsa per a la propera rua de Carnaval.

L’Espai Jove Torre Bassas també organitza aquest trimestre un curs de manipulació d’aliments de tres hores adreçat a joves de 16 a 29 anys.

Aquesta oferta formativa se suma als espais oberts de què disposa l’equipament, com ara el Club de lectura manga, l’Espai feminista o l’Espai de trobada, on els joves poden reunir-se per compartir diverses activitats.

En aquest nou trimestre, l’equipament juvenil manté igualment els seus serveis d’assessoria. A banda del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), la Torre Bassas també ofereix un Punt Jove LGTB+, una Assessoria sociolaboral en el marc de la qual s’organitzen diverses píndoles formatives, una Assessoria legal en matèria d’estrangeria i servei de primera acollida i un Consultori sexual i de parella. Per assistir a alguna de les assessories especialitzades, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça electrònica  o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

Dia Internacional de les Dones
Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Espai Jove Torre Bassas ha organitzat durant el 8 de març diverses activitats a cavall entre la sensibilització i la reivindicació. Entre aquestes propostes figuren una exposició de joves artistes rubinenques; les xerrades Les teves tetes rulen per WhatsApp, Plaer, orgasme i masturbació femenina, i Autodefensa verbal per a noies intel·ligents; un passi de documentals feministes; la presentació del grup de noies feministes de la Torre Bassas; i una sessió de teatre en clau de dona.

Les inscripcions per als tallers i activitats de Rubí Jove es poden fer ja a través del web www.rubijove.cat, mentre que, per assistir als cursos, cal adreçar-se presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas de dilluns a divendres de 17 a 21 h.