Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les noves accions formatives de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí Durant el mes de maig tindran lloc cinc jornades i cursos gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per a les noves accions formatives de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí

Durant el mes de maig tindran lloc cinc jornades i cursos gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses

Una de les jornades organitzades per l'EDER .
Una de les jornades organitzades per l'EDER

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha obert el període d’inscripció per a dues de les accions formatives programades durant el mes de maig. Es tracta dels cursos Eines per millorar la gestió empresarial (7, 14 i 21 de maig) i Elaboració de pàgines web amb Wordpress i el manteniment zero (8, 15 i 22 de maig), que tindran lloc a la Masia de Can Serra i a l’edifici Rubí+D respectivament.

L’acció Eines per millorar la gestió empresarial s’adreça a pimes, empresaris, professionals i autònoms interessats a conèixer tècniques empresarials que els ajudin a ser més eficients en la gestió. Al llarg de tres jornades, els assistents coneixeran eines de planificació i anàlisi, d’avaluació i control i de millora aptes per a la gestió de qualsevol tipus d’empresa.

Pel que fa al curs Elaboració de pàgines web amb Wordpress i el manteniment zero està pensat per a qualsevol professional o persona emprenedora que necessiti desenvolupar un espai web bàsic per al seu negoci. Amb aquesta formació s’ensenyarà a dissenyar, actualitzar i modificar una nova pàgina sense coneixements tècnics de programació.

Els interessats a inscriure’s a qualsevol d’aquestes dues accions ja ho poden fer a través del web de Rubiempresa (www.rubiempresa.net).

Més formació al maig
L’EDER ha programat altres accions durant el mes de maig tot i que les inscripcions per poder-hi assistir encara no estan obertes. El dia 19 tindrà lloc la jornada Emprendre per compte propi o amb franquícia, adreçada a persones que vulguin emprendre però que no sàpiguen com fer-ho. Durant la jornada, es tractaran diferents formes d’emprendre, amb especial atenció a l’opció d’adquirir una franquícia d’una xarxa, i s’analitzaran tots els elements que cal tenir en compte abans de fer aquest pas. També s’explicaran els aspectes més importants a l’hora de valorar la posada en marxa d’una franquícia.

Els dies 26 de maig i 2 de juny, tindrà lloc l’acció Gestió financera i negociació bancària, avui. Fonts de finançament alternatiu, pensada per a personal directiu i tècnic de departaments financers, i persones empresàries i personal directiu responsable de la gestió de l’empresa. En ella s’analitzaran i proposaran solucions per millorar la gestió del circulant i la liquiditat de l’empresa, amb l’objectiu de poder negociar millor amb els bancs.

La darrera acció prevista per al mes vinent és Treball en xarxa (networking) digital: Crea i amplia els teus contactes professionals a la xarxa, que tindrà lloc el 29 de maig i el 5 i 12 de juny. La formació, adreçada a persones empresàries, responsables de departaments comercials i àrees de màrqueting i personal directiu, permetrà conèixer les possibilitats d’Internet a l’hora de gestionar xarxes relacionals i incrementar els contactes.

Totes les accions programades per l’EDER estan finançades a través del Pla de mesures anticrisi 2015.