Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a la visita guiada a l’exposició “Jo em rebel·lo. Nosaltres existim” del proper 8 de maig El recorregut per la mostra del Celler anirà a càrrec dels seus impulsors i creadors, Martí Sales i Pere Almeda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per a la visita guiada a l’exposició “Jo em rebel·lo. Nosaltres existim” del proper 8 de maig

El recorregut per la mostra del Celler anirà a càrrec dels seus impulsors i creadors, Martí Sales i Pere Almeda

L'exposició abasta diferents disciplines (foto: Localpres).
L'exposició abasta diferents disciplines (foto: Localpres)

Les persones interessades a participar el proper divendres 8 de maig a la visita guiada a l’exposició Jo em rebel·lo, nosaltres existim, que es pot veure aquests dies al Celler, ja s’hi poden inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça celler@ajrubi.cat o bé trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 4424. El recorregut tindrà lloc a les 19 h i anirà a càrrec dels impulsors i creadors de la mostra: l’escriptor Martí Sales i el director de la Fundació Palau, Pere Almeda.

Jo em rebel·lo, nosaltres existim té com a objectiu donar visibilitat a artistes, pensadors i activistes sovint silenciats i censurats en altres espais. L’exposició abasta diferents disciplines, com ara la fotografia, el vídeo o les instal·lacions, a través de les quals pretén sacsejar consciències, mostrant el treball i la crítica de milers de ciutadans compromesos amb una societat més digna i justa.

Els visitants de la mostra hi trobaran projectes de 26 autors, entre artistes, pensadors, activistes, col·lectius i organitzacions. Entre les temàtiques que s’hi tracten, destaquen algunes que susciten un fort debat social, com per exemple els desnonaments o les actuacions de les unitats antiavalots dels Mossos d’Esquadra.

Jo em rebel·lo, nosaltres existim arriba a la ciutat com a part del Programa d’exposicions itinerants 2015-2016 del Departament de Cultura. El Celler de Rubí és la primera seu d’aquesta mostra guardonada amb el premi a la millor exposició d’art contemporani de l’any 2013, que concedeix l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA).

Després de la seva estada a Rubí, que finalitzarà el proper diumenge 10 de maig, Jo em rebel·lo, nosaltres existim iniciarà una itinerància que la portarà a Tarragona, Terrassa i Cornellà. 

Imatges relacionades

L'exposició es podrà visitar amb els seus creadors (foto: Localpres)
L'exposició es podrà visitar amb els seus creadors (foto: Localpres)
L'exposició ocupa diferents espais del Celler (foto: Localpres)
L'exposició ocupa diferents espais del Celler (foto: Localpres)