Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta una nova convocatòria per sol·licitar ajuts al lloguer per a majors de 36 anys Les subvencions MITMA, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, es poden demanar a través de la web de la Generalitat fins al 15 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oberta una nova convocatòria per sol·licitar ajuts al lloguer per a majors de 36 anys

Les subvencions MITMA, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, es poden demanar a través de la web de la Generalitat fins al 15 de juliol

Els ajuts van dels 240 als 2.400 euros anuals (foto: Ajuntament de Rubí).
Els ajuts van dels 240 als 2.400 euros anuals (foto: Ajuntament de Rubí)

Els ajuts al pagament del lloguer MITMA adreçats a persones majors de 36 anys, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana i que atorga l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, es poden sol·licitar fins al 15 de juliol d’aquest any. El tràmit s'ha de fer de forma telemàtica a través de la web de la Generalitat o de forma presencial a les oficines de PROURSA (c. Prim, 33-35 4a planta).

L'import de la subvenció és d'entre 240 i 2.400 euros anuals. La quantia final es calcula en funció de l'esforç en el pagament de la renda, segons els ingressos de la unitat familiar.

Per accedir als ajuts, cal complir els següents requisits:

  • Un màxim d'ingressos anuals de 22.558,77 euros calculats en funció dels membres de la unitat de convivència.
  • Un mínim d'ingressos suficient per pagar el lloguer, ponderats segons el nombre de membres de la unitat de convivència i la localització de l'habitatge.
  • Un import màxim de lloguer mensual de 900 euros. En el cas de tractar-se del lloguer d'una habitació, la quota màxima no pot superar els 450 euros mensuals.

Les persones sol·licitants han d'aportar la documentació especificada a la pàgina web de la Generalitat.

La ciutadania que vulgui fer alguna consulta sobre la tramitació dels ajuts té a la seva disposició l'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Rubí. Per ser-hi atès o atesa, cal trucar al telèfon 93 588 66 93 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible