Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per sol·licitar les ajudes per pagar el lloguer que ofereixen el Ministeri de Foment i la Generalitat Els rubinencs que vulguin beneficiar-se d’aquestes subvencions han de lliurar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge abans del 19 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el termini per sol·licitar les ajudes per pagar el lloguer que ofereixen el Ministeri de Foment i la Generalitat

Els rubinencs que vulguin beneficiar-se d’aquestes subvencions han de lliurar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge abans del 19 de juny

L’import de la subvenció pot arribar a un màxim de 200 euros mensuals.
L’import de la subvenció pot arribar a un màxim de 200 euros mensuals

Fins el proper 19 de juny està obert el termini per poder sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer que atorguen el Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya. Els rubinencs i rubinenques que vulguin acollir-se a aquesta nova convocatòria d’ajuts han de presentar tota la documentació requerida a l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí.

El Ministeri de Foment i la Generalitat han obert la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer 2017 a la qual s’hi poden acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que compleixin els requisits establerts, com ara que l’immoble sigui el seu domicili habitual, tenir la residència legal a Catalunya, que el sol·licitant estigui al corrent de pagament de les rendes i que tingui domiciliat el cobrament de la subvenció en una entitat financera.

L’import de la subvenció, que assumeix un percentatge del preu del lloguer en relació a la casuística de la unitat familiar, pot arribar fins a 2.400 euros anuals (200 euros al mes). La convocatòria estableix el preu màxim que pot tenir el lloguer objecte de subvenció (600 euros mensuals en el cas de la demarcació de Barcelona) i els màxims de renda familiar que ha de tenir la unitat econòmica de convivència per poder gaudir d’aquest ajut, que vénen marcats per l’IRSCEn cap cas podrà optar a l'ajut un llogater que tingui cap parentiu estable amb l'arrendatari de l'habitatge.

Presentació de sol·licituds
Les persones que compleixin tots els requisits establerts en aquesta convocatòria poden presentar la seva sol·licitud per optar a aquestes ajudes a l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí, ubicada al carrer General Prim, 33-35, 4a planta. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Els dilluns, l’Oficina Local d’Habitatge també obre a la tarda, de 16 a 18:30 h. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 19 de juny.