Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per demanar les ajudes al transport escolar del Joan Maragall i el JV Foix Les famílies poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) fins al 23 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obert el termini per demanar les ajudes al transport escolar del Joan Maragall i el JV Foix

Les famílies poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) fins al 23 de juliol

El Joan Maragall en una imatge d’arxiu (foto: Localpres).
El Joan Maragall en una imatge d’arxiu (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí manté el suport a les famílies que tenen dificultats per assumir el cost del transport escolar fins a l’escola Joan Maragall i l’Institut JV Foix i ofereix la possibilitat de demanar una bonificació per al curs 2018-2019.

Aquest dimarts s’ha obert el període per sol·licitar les subvencions per al transport escolar discrecional no obligatori dels alumnes matriculats a l’Escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix per al curs vinent. Poden demanar la subvenció  les famílies de l’alumnat matriculat al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Els ajuts s’han de demanar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 23 de juliol. Juntament amb la sol·licitud de subvenció cal portar:

  • Declaració responsable del sol·licitant sobre obligacions fiscals i tributàries, sobre compliment de requisits per ser beneficiari i sobre la no obtenció d’altres ajuts pel mateix concepte.
  • Fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar. En cas que l’obtenció d’aquest document no sigui obligatòria, es presentarà el llibre de família.
  • Autorització per accedir a consultar les dades a altres administracions públiques.

El transport escolar fins aquests dos centres educatius està gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. La despesa es divideix en 3 rebuts al llarg de l’any. A través de la subvenció municipal, les famílies poden bonificar un rebut, dos o tots tres, en funció de la seva renda.