Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova formació subvencionada per a empreses i persones emprenedores L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ha programat per al mes d’abril cinc accions formatives que aborden aspectes molt útils per a la consolidació d’un negoci https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova formació subvencionada per a empreses i persones emprenedores

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ha programat per al mes d’abril cinc accions formatives que aborden aspectes molt útils per a la consolidació d’un negoci

La formació incideix en qüestions com la comunicació o la fiscalitat.
La formació incideix en qüestions com la comunicació o la fiscalitat

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí, ha programat durant el mes d’abril cinc accions formatives adreçades a empreses i persones emprenedores de la ciutat. L’assistència a tots els cursos i jornades és gratuïta.

Els dies 5 i 12 d’abril, es realitzarà el taller Quelcom més que un nom, en què s’ensenyarà el sentit dels valors d’una marca, així com a crear-los i convertir-los en el principal missatge corporatiu. La formació tindrà un contingut molt pràctic, que inclourà el disseny del quadre d’identitat i els valors de marca dels propis participants.

Durant aquest mes d’abril, també es durà a terme el curs Elaboració de pàgines web amb Wordpress i manteniment zero, que arriba a la seva tercera edició després de l’èxit d’anteriors convocatòries. Els participants podran aprendre a dissenyar, actualitzar i modificar un nou web sense necessitats de coneixements previs de programació, gràcies a la utilització del popular sistema de gestió de continguts Wordpress. La formació es farà en tres sessions: 8, 15 i 22 d’abril.

Els dies 13 i 20 d’abril, es farà el taller Comunicar de manera eficient, en què es donarà a conèixer la importància del procés comunicatiu i s’ajudarà els assistents a millorar l’aplicació d’eines i estratègies de comunicació. A les sessions, es treballaran les competències comunicatives, abundant en aspectes com la comunicació motivadora, el llenguatge de coherència o la capacitat de dir “no”.

A les properes accions formatives de l’EDER també s’abordaran qüestions relacionades amb la fiscalitat. El 14 d’abril s’ha programat la jornada Coneix el que pots i no pots deduir en els teus impostos per no tenir sancions d’Hisenda, que permetrà aclarir dubtes sobre quines són les despeses deduïbles a l’IRPF i l’Impost de Societats, així com quin és l’IVA suportat que també es pot deduir.

En darrer terme, el 19 d’abril tindrà lloc la jornada Màrqueting directe: promoció d’un negoci amb pocs recursos, en què s’aprendrà a dissenyar l’estratègia i les eines de màrqueting directe més adequades per al negoci. Entre d’altres, es parlarà de mailing, telemàrqueting i bustiatge, i s’ensenyaran els passos per elaborar un pla de màrqueting.

Totes les accions previstes durant el mes d’abril es faran al Fòrum de la Masia de Can Serra a excepció del curs Elaboració de pàgines web amb Wordpress i manteniment zero, que tindrà lloc a l’edifici Rubí+D. Per assistir a qualsevol de les sessions cal formalitzar la inscripció prèviament al web de Rubiempresa.