Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou èxit de demanda del curs d’elaboració de pàgines web amb Wordpress organitzat per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí La segona edició d’aquesta acció formativa, que tindrà lloc al juliol, ja ha exhaurit totes les places disponibles https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/nou-exit-de-demanda-del-curs-d2019elaboracio-de-pagines-web-amb-wordpress-organitzat-per-l2019escola-d2019emprenedoria-de-rubi/@@images/image/preview

Nou èxit de demanda del curs d’elaboració de pàgines web amb Wordpress organitzat per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí

La segona edició d’aquesta acció formativa, que tindrà lloc al juliol, ja ha exhaurit totes les places disponibles
El curs ensenyarà a fer webs de forma molt àgil.
El curs ensenyarà a fer webs de forma molt àgil

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha programat per als dies 3, 10 i 17 de juliol una nova edició del curs Elaboració de pàgines web amb Wordpress i manteniment zero. L’acció formativa, que s’ha tornat a programar davant del gran èxit de demanda de la primera edició, ha exhaurit novament totes les places disponibles.

El curs s’adreça a persones emprenedores i a qualsevol professional que necessiti desenvolupar un espai web bàsic per al seu negoci. Durant les diferents sessions, els assistents aprendran a dissenyar, actualitzar i modificar una pàgina sense coneixements tècnics de programació. Entre d’altres aspectes, s’abordaran les claus per fer un web atractiu amb Wordpress i s’ensenyaran qüestions molt pràctiques, com ara la tria del millor disseny gratuït, com afegir pàgines, menú i navegació, com optimitzar el posicionament en cercadors o quines eines cal utilitzar i quines no.

La formació anirà a càrrec de Sandra Cordone, de la consultora Acierta, i s’impartirà entre el 3 i el 17 de juliol, de 9.30 a 13.30 h, a l’edifici Rubí+D.

Es tracta d’un curs subvencionat i, per tant, no suposa cap cost per als assistents. Totes les accions programades per l’EDER estan finançades a través del Pla de mesures anticrisi 2015.