Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mishima, Vicky Peña i Lluís Homar són alguns dels grans reclams de la nova programació del Teatre Municipal La Sala Coincidint amb el seu 25è aniversari, l’equipament cultural presenta una quinzena d’espectacles dins la seva temporada estable https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mishima, Vicky Peña i Lluís Homar són alguns dels grans reclams de la nova programació del Teatre Municipal La Sala

Coincidint amb el seu 25è aniversari, l’equipament cultural presenta una quinzena d’espectacles dins la seva temporada estable

Mishima actuaran a La Sala aquest dissabte (foto: Fina Estampa).
Mishima actuaran a La Sala aquest dissabte (foto: Fina Estampa)

El Teatre Municipal La Sala celebrarà el seu 25è aniversari amb una programació plena de grans noms. El grup Mishima, el cantant rubinenc Jere o els actors Lluís Homar i Vicky Peña són alguns dels principals atractius de la temporada que comença.

Els espectacles teatrals són l’eix vertebrador d’una programació que aposta per combinar muntatges destacats de l’escena catalana amb altres de més petit format. Entre els primers figuren l’obra de Friedrich Dürrenmatt La visita de la vella dama, protagonitzada per la veterana actriu Vicky Peña (3 de març); l’impactant muntatge Marat Sade, escrit per Peter Weiss i representat per la multipremiada companyia sevillana Atalaya (7 d’abril); i la nova versió de Cyrano a càrrec de Lluís Homar (12 de maig). Tampoc hi falten les obres amb participació d’artistes locals, com el musical El despertar de la primavera, produït per Rubén Yuste (25 de març).

Les propostes familiars són una altra de les apostes fortes de La Sala, fruit de la col·laboració amb La Xarxa. La màgia de Jordi Quimera amb el seu muntatge Fascinatio ─representat el passat cap de setmana─, i les obres Alícia al país de les meravelles (11 de març), Quo no vadis (8 d’abril) i Els tres porquets es caguen de por (13 de maig) són els ingredients d’aquesta programació adreçada als més petits.

Música per a tots els gustos
L’escenari del Teatre Municipal La Sala també veurà passar músics de diversos gèneres. Aquest dissabte 17 de febrer hi pujaran els Mishima, un dels principals grups del pop-rock català, per presentar el seu disc Ara i res. El pop també està representat a la programació pel rubinenc Jere, que el 25 de maig portarà a la seva ciutat la gira Íntimos. El públic de La Sala també podrà gaudir del Concert de Primavera Arrels, a càrrec de l’Associació Rubí Musical Segle XXI (10 de març), dels recitals de música clàssica Tres d’Art: entre el cel i la terra (16 de març) i Reflexes (6 d’abril), del muntatge de música i dansa Sols, a càrrec del ballarí rubinenc Jordi Rubio i el músic Carles Belda (15 d’abril), i del concert Encuentros en el tercer desfase, amb Laia Armengol, Ismael Dueñas i Daniel Turró (20 d’abril).

Tenim per endavant una programació que, com és habitual, intenta adreçar-se al màxim de públics possibles. Confiem que, en aquest any de celebració del 25è aniversari de La Sala, els espectadors rubinencs hi trobin una bona excusa per acostar-se al teatre i gaudir de la cultura de qualitat a la seva pròpia ciutat”, ha dit el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

La passada temporada, el Teatre Municipal La Sala va registrar una afluència de 5.329 espectadors.