Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milers de persones gaudeixen de la 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge L’esdeveniment organitzat pel Servei de Comerç ha comptat amb una gran acceptació ciutadana, especialment durant la jornada de dissabte https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/milers-de-persones-gaudeixen-de-la-2a-fira-de-la-cervesa-artesana-i-el-formatge/@@images/image/preview

Milers de persones gaudeixen de la 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge

L’esdeveniment organitzat pel Servei de Comerç ha comptat amb una gran acceptació ciutadana, especialment durant la jornada de dissabte

Els visitants han pogut tastar una gran diversitat de formatges (foto: Localpres).
Els visitants han pogut tastar una gran diversitat de formatges (foto: Localpres)

La 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge, organitzada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament, ha registrat un gran èxit de participació. Milers de persones han passat per la mostra instal·lada a la plaça del Doctor Guardiet entre divendres i diumenge per tal de tastar la gran varietat de cerveses artesanes i formatges que hi oferien els 33 productors participants.

En aquesta nova edició, la fira s’ha consolidat amb una jornada més i el doble de parades ─18 de fabricants de cerveses artesanes i 15 de productors de formatges, a banda d’una altra quinzena de punts de venda d’alimentació complementaris─. A més, l'esdeveniment ha donat més protagonisme als maridatges, consistents en tres sessions a càrrec de Martí Pavdrisa (Formatges Montbrú) i Jesús Andrade (cervesa artesana Bleder) que han tingut lloc al Bar K’dem. La proposta d’enguany ha estat un èxit d’assistència, amb dos dels maridatges complets i un tercer que ha comptat amb la participació de 16 persones.

Pel que fa als tasts, també han gaudit d’una gran acceptació entre els visitants, que han adquirit al voltant de 3.000 gots oficials de la fira, als quals cal sumar els que alguna gent duia des de casa i que han pogut reutilitzar en diverses ocasions.

Les persones que s’han acostat a la plaça del Doctor Guardiet també han tingut ocasió de participar a diverses activitats de dinamització, com ara les propostes infantils Un jorn al mas, The Fabula Mobile i el concurs de munyir cabres. A les nits, el protagonisme se l’ha endut la música: divendres van tenir lloc les actuacions gratuïtes de Doble o nada i Brigitte Emaga i la Black Cotton Blues Band, mentre que dissabte els concerts van anar a càrrec de Muddy Wine Band i Miss Lewis and her Redhot Blues.

Tot i que l’afluència de gent a la 2a Fira de la cervesa artesana i el formatge ha estat constant durant tot el cap de setmana, dissabte va ser la jornada més concorreguda. Entre els visitants, hi ha hagut principalment ciutadans de Rubí però també un gruix important de persones vingudes de poblacions properes.

Imatges relacionades

La fira s'ha completat amb diverses activitats (foto: Localpres)
La fira s'ha completat amb diverses activitats (foto: Localpres)
Els maridatges s'han fet al Bar K'dem (foto: Localpres)
Els maridatges s'han fet al Bar K'dem (foto: Localpres)
Ambient general a la fira (foto: Localpres)
Ambient general a la fira (foto: Localpres)