Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milers de persones donen la benvinguda al 2023 a la plaça del Doctor Guardiet La festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament va comptar amb l’animació musical de DJ Setaquehabla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Milers de persones donen la benvinguda al 2023 a la plaça del Doctor Guardiet

La festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament va comptar amb l’animació musical de DJ Setaquehabla

Fins a 2.000 persones es van reunir simultàniament a la celebració de la plaça del Doctor Guardiet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Fins a 2.000 persones es van reunir simultàniament a la celebració de la plaça del Doctor Guardiet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Al voltant de 4.000 rubinencs i rubinenques van passar per la festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament a la plaça del Doctor Guardiet. En els moments de major afluència, la celebració va registrar fins a 2.000 assistents de manera simultània, que van donar la benvinguda al 2023 ballant al ritme de DJ Setaquehabla.

La d’aquest Nadal era la primera festa de Cap d’Any des de l’inici de la pandèmia. Com a novetat, l’activitat es traslladava a un espai obert i cèntric que permetia gaudir-ne amb millors garanties sanitàries.

La celebració va arrencar a dos quarts d’una de la matinada, després de les campanades, i es va allargar més de tres hores. La música va anar a càrrec de DJ Setaquehabla, resident a diversos clubs i sales de referència a nivell nacional, com ara El Dirty de Razzmatazz (Barcelona) i Salamandra (Hospitalet del Llobregat). El músic va oferir un repertori molt animat, en què hi havia representats diversos gèneres.

Les persones assistents també es van poder divertir amb un fotomaton on podien enregistrar vídeos de 360 graus i descarregar-los fàcilment als seus mòbils personals per guardar i compartir un bon record de la nit.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha valorat la bona acceptació de la proposta organitzada per l’Ajuntament: “Veníem de dos anys sense poder fer festa de Cap d’Any i es nota que la gent tenia ganes de tornar a celebrar aquest dia al carrer, amb altres rubinencs i rubinenques. Creiem que la resposta ha estat molt bona i que les persones assistents s’han divertit, com ho estan fent amb la resta de la programació d’aquestes festes”.

Martínez ha destacat el fet que l’activitat transcorregués amb normalitat i que no hi constin incidents, a excepció de l’atenció de dues persones majors d’edat per intoxicació etíl·lica. Agents de la Policia Local i personal voluntari de Protecció Civil van participar en el dispositiu de seguretat de la celebració.

A la resta de la ciutat, la nit de Cap d’Any també va ser força tranquil·la i la majoria d’intervencions de la Policia Local van ser per molèsties en habitatges.

Imatges relacionades

DJ Setaquehabla (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
DJ Setaquehabla (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)