Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una vintena d’artistes actuaran el 2 d’abril a Rubí dins el festival LOS40 Primavera Pop L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tornarà a celebrar-se a l’Escardívol i serà d’accés lliure https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’una vintena d’artistes actuaran el 2 d’abril a Rubí dins el festival LOS40 Primavera Pop

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tornarà a celebrar-se a l’Escardívol i serà d’accés lliure

El festival recupera el seu emplaçament original a l’Escardívol (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El festival recupera el seu emplaçament original a l’Escardívol (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40, se celebrarà el proper dissabte 2 d’abril a l’Escardívol. Després d’una edició singular condicionada per la pandèmia, el macroconcert podrà recuperar enguany el seu emplaçament original i, conseqüentment, l’accés gratuït que l’ha caracteritzat des del 2017.

El cartell ja confirmat de LOS40 Primavera Pop inclou més d’una vintena d’artistes de gran èxit comercial: Justin Quiles, Lost Frequencies, Ana Mena, Mau i Ricky, Dvicio, Nil Moliner, Tiago PZK, Marlon, Bombai amb David Otero, Marc Seguí, Álvaro de Luna, Miki Núñez, Lérica, Ainoa Buitrago, Agoney, Leo Rizzi, Walls, The Tyets, Suu, Bounce Twice, Júlia Blum, Samantha, Sara Roy i Lemot.

L’esdeveniment tindrà lloc entre les 19 i les 23 h.

    

Una edició inèdita

L’any passat, després de quatre edicions a l’Escardívol, la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 va obligar a reubicar el festival a l’amfiteatre del parc del Castell. Prop de 1.400 persones van poder gaudir de l’espectacle, que per primera vegada va requerir l’adquisició d’entrada amb l’objectiu de controlar l’aforament i garantir així les mesures de contenció del virus. La recaptació obtinguda es va destinar íntegrament al Pla Creu Roja RESPON, mitjançant el qual aquesta organització atenia moltes de les situacions derivades de la pandèmia.

Amb la millora de la situació sanitària, l’esdeveniment podrà tornar enguany a l’Escardívol, on s’han registrat habitualment assistències al voltant de les 20.000 persones.