Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una vintena d’artistes actuaran a Rubí en el marc de LOS40 Primavera Pop Manel Navarro és la darrera incorporació al cartell del festival, que tindrà lloc el proper 5 de maig a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’una vintena d’artistes actuaran a Rubí en el marc de LOS40 Primavera Pop

Manel Navarro és la darrera incorporació al cartell del festival, que tindrà lloc el proper 5 de maig a l’Escardívol

Manel Navarro, amb els representants de l’Ajuntament de Rubí, el presentador del festival i els responsables de LOS40 (foto: Localpres).
Manel Navarro, amb els representants de l’Ajuntament de Rubí, el presentador del festival i els responsables de LOS40 (foto: Localpres)

Més d’una vintena d’artistes completen el cartell del festival LOS40 Primavera Pop, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de maig a l’Escardívol. Manel Navarro, conegut per la seva participació a Eurovisió 2017, ha estat el darrer cantant a sumar-se a aquest gran esdeveniment organitzat per LOS40 i l’Ajuntament de Rubí.

Per segon any consecutiu, el festival se celebrarà a tres úniques ciutats de l’estat espanyol: el divendres 4 de maig a Madrid, el dissabte 5 a Rubí i el diumenge 6 a Màlaga. El concert de Madrid serà de pagament mentre que la resta seguiran sent d’accés lliure i gratuït.

La festa de l’Escardívol s’iniciarà a les 19.30 h tot i que hi haurà animació musical des de les 19 h. Com a la passada edició, el concert serà conduït pel presentador de LOS40 Tony Aguilar, que s’encarregarà d’introduir en escena la llarga llista de grups i cantants d’èxit nacional i internacional que conformen el cartell: Pablo López, Efecto Pasillo, Scott Helman, Sofía Reyes, Juan Magán i Belinda, Álvaro Soler, Reyko, Maico, Kayl, David Lafuente, Henry Méndez, Aran, Laura Durand, Manel Navarro, Sweet California, Aitana i Ana Guerra, Ana Mena, Blas Cantó, Rasel i Adexe & Nau.

L’any passat el concert va ser un gran èxit de públic i l’Escardívol va lluir com a les millors nits de Festa Major. Estem segurs que aquesta edició també tindrà una excel·lent acollida, especialment entre els més joves de la ciutat, que es mereixen opcions d’oci tan potents com aquesta”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez, qui també ha tingut paraules d’agraïment cap a LOS40 per haver renovat la seva confiança en la ciutat.

Un festival per a tothom
Seguint la línia dels darrers esdeveniments massius celebrats a la ciutat, l’Ajuntament facilitarà que les persones amb diversitat funcional puguin gaudir plenament del festival LOS40 Primavera Pop. Amb aquesta intenció, s’instal·larà al recinte una plataforma amb vigilància i degudament equipada amb rampes i baranes perquè el públic amb mobilitat reduïda tingui una bona visió de l’espectacle.

A més, s’ha previst una reserva d’estacionament limitada al passeig de la Riera per a a persones amb problemes de mobilitat que comptin amb la corresponent identificació.

Aquestes actuacions impulsades per l’Ajuntament es veuran reforçades amb el missatge #UnFestivalParaTodos, que es difondrà a tots els concerts de LOS40 Primavera Pop en col·laboració amb l’entitat ASPADIR.

D’aquesta manera es dona compliment a una de les prioritats de mandat del govern municipal: l’atenció a les persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu final de fer de Rubí una ciutat veritablement inclusiva.

Afectacions a la mobilitat
Amb motiu de la celebració del festival LOS40 Primavera Pop, l’aparcament a l’Escardívol es veurà limitat temporalment. A partir de les 6 h del dimarts 1 de maig, no es podrà estacionar a les places més properes a la rotonda. A la zona més pròxima a l’edifici de l’Escardívol i al carrer Joaquim Blume, l’aparcament quedarà restringit a partir del dia 3 a les 6 h. En el primer cas, està prevista la retirada d’aquells vehicles que hi restin aparcats el dia 2 al matí, mentre que les places de l'altra meitat es desallotjaran el dia 4.

D’altra banda, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat als carrers i accessos propers a l’Escardívol durant el dia del concert, el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament ha dissenyat tot un seguit d’itineraris on s’indicaran amb senyals les zones recomanades per aparcar. Aquests espais d’estacionament estaran situats al polígon de La Llana, el passeig de la Riera i la zona del pont de Can Claverí, aprofitant que en el moment de celebració del festival hi ha una baixa activitat als polígons.

Davant la previsible assistència de gent de fora de la ciutat, i a petició del consistori, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) també ha previst un reforç del servei consistent en el perllongament de la línia L6 fins a Rubí i en la sortida de més convois des de Terrassa Nacions Unides que, al seu pas per Sarrià, es convertiran en trens L6 amb el seu horari habitual.

Atenent igualment a la gran afluència de públic que es donarà cita al festival, Protecció Civil i Policia Local han adreçat diverses recomanacions a la ciutadania que ja es poden consultar al web de l’Ajuntament.