Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LOS40 Primavera Pop reunirà una vintena d'artistes a l'amfiteatre del parc del Castell Per assistir al festival, que tindrà lloc el dissabte 19 de juny, serà necessari adquirir entrada, el preu de la qual repercutirà íntegrament a la Creu Roja (Pla Creu Roja RESPON) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

LOS40 Primavera Pop reunirà una vintena d'artistes a l'amfiteatre del parc del Castell

Per assistir al festival, que tindrà lloc el dissabte 19 de juny, serà necessari adquirir entrada, el preu de la qual repercutirà íntegrament a la Creu Roja (Pla Creu Roja RESPON)

La darrera edició de LOS40 Primavera Pop a Rubí es va celebrar el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
La darrera edició de LOS40 Primavera Pop a Rubí es va celebrar el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

Rubí tornarà a ser la seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l'Ajuntament i l'emissora de ràdio LOS40. El macroconcert tindrà lloc el proper dissabte 19 de juny a l'amfiteatre del parc del Castell i, per primer cop, caldrà adquirir entrada per poder-hi assistir. Aquest canvi en l'espai i les condicions d'accés respon única i exclusivament a la necessitat de reduir l'aforament i així poder garantir totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19. De fet, fruit de l'acord entre l'Ajuntament i LOS40, tots els diners que es recaptin amb la venda de les entrades es lliuraran a Creu Roja, una de les entitats clau en la lluita contra la pandèmia. "Per a l'Ajuntament era molt important que, en aquesta primera edició de pagament, el festival no perdés de vista la realitat tan dura que hem viscut en els darrers temps. D'una banda, volíem donar suport a la cultura i a la música en directe, que ho han passat molt malament durant la pandèmia, però també fer un cop de mà a aquells que han estat en primera línia de la crisi", ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Aquest dimarts, s'han donat a conèixer la vintena d'artistes que ja estan confirmats per a aquesta nova edició de LOS40 Primavera Pop. Es tracta de: Belén Aguilera, Manel Navarro, Joan Garrido, Emlan, Amber Figueroa, Subliminal, Pol Granch, Miki Núñez, Ana Mena, Rocco Hunt, Lérica, Omar Montes, Marlon, Dani Fernández, Bombai, Álvaro de Luna, Juan Magán, Nil Moliner i Lola Índigo.

Aquesta és la quarta edició de LOS40 Primavera Pop a Rubí després que l'any passat el festival s'hagués de cancel·lar per la situació d'emergència sanitària. En el seu retorn a la ciutat, l'organització planteja l'esdeveniment com una mostra de suport a la cultura segura i al sector de música en directe. En la seva darrera edició a l'Escardívol, l'esdeveniment va veure passar fins a 20.000 persones.

Properament, s'anunciarà la data i els canals de venda d'entrades per al festival.