Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els premis del 24è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca El certamen, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys, ha commemorat el centenari de l’arribada del ferrocarril a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Lliurats els premis del 24è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca

El certamen, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys, ha commemorat el centenari de l’arribada del ferrocarril a Rubí

Tres de les guanyadores del concurs.
Tres de les guanyadores del concurs

Anna Maria García (7 anys), Dana Palop (8 anys), Emma Martín (11 anys) i Joan Moreno (15 anys) han estat els guanyadors del 24è Concurs de punts de llibre, organitzat per la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Enguany el certamen estava dedicat al centenari del l’arribada del ferrocarril a Rubí.

El concurs ha registrat una participació de prop de 600 treballs, repartits en quatre categories en funció de l’edat dels participants.

El lliurament dels premis s’ha celebrat aquest dimecres a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, que s’ha omplert d’infants participants i les seves famílies. Tant els guardonats com els deu finalistes de cadascuna de les categories s’han endut un regal a casa. A més, els quatre punts guanyadors s’imprimiran i es repartiran entre les persones usuàries de la Biblioteca.

Com cada any, l’equipament municipal exposarà tots els treballs presentats a la seva sala infantil entre el 25 de juny i el 8 de setembre.

100 anys de trens a Rubí
Aquest 2018 es commemora el centenari de l’arribada del tren a Rubí. El tram de ferrocarril entre la nostra ciutat i Sant Cugat es va inaugurar el 13 de setembre del 1918, canviant per sempre la fesomia d’un poble amb una indústria incipient. Amb l’arribada del tren es va urbanitzar tota la zona propera a l’estació i Rubí va créixer en població i serveis.