Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola Municipal de Música Pere Burés ofereix un curs de repertori de teatre musical Els actors Oriol Burés Ricart i Sylvia Parejo López compartiran la seva experiència com a protagonistes de musicals a través d’una classe setmanal entre el 18 de gener i el 5 d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Escola Municipal de Música Pere Burés ofereix un curs de repertori de teatre musical

Els actors Oriol Burés Ricart i Sylvia Parejo López compartiran la seva experiència com a protagonistes de musicals a través d’una classe setmanal entre el 18 de gener i el 5 d’abril

Sylvia Parejo López, Oriol Burés Ricart i Eduard Sáez Palenciano són els professors del curs.
Sylvia Parejo López, Oriol Burés Ricart i Eduard Sáez Palenciano són els professors del curs

Els actors Oriol Burés Ricart i Sylvia Parejo López proposen un taller de repertori de teatre musical a l’Escola Municipal de Música Pere Burés dirigit a persones de més de 15 anys.

Els dos artistes han compartit escenari en musicals com ara El Rei Lleó, Els Miserables, La Jaula de las Locas o La família Adams. Actualment, el rubinenc i la finalista del concurs Operación Triumfo de 2011 treballen junts al musical Cantando bajo la lluvia que es pot veure al teatre Tivoli. Les classes també comptaran amb l’acompanyament al piano del director de l’Escola Municipal de Música, Eduard Sáez Palenciano. El curs té una durada de 12 sessions, que tindran lloc un cop a la setmana, els dimarts de 19.30 a 21 h, entre el 18 de gener i el 5 d’abril, a les instal·lacions de l’escola de música a L’Escardívol.

La inscripció es pot tramitar en línia a través d’aquest enllaç. El preu mensual és de 25 euros. Les places són limitades i s'assignaran per ordre de sol·licitud.