Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les restriccions d’estacionament a causa de la revetlla i la Festa Major comencen aquest dimecres La zona de l’Escardívol a tocar de l’Oficina Esport per a Tothom perd les seves places d’estacionament fins al final de Festa Major, el 4 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les restriccions d’estacionament a causa de la revetlla i la Festa Major comencen aquest dimecres

La zona de l’Escardívol a tocar de l’Oficina Esport per a Tothom perd les seves places d’estacionament fins al final de Festa Major, el 4 de juliol

L'Escardívol veurà afectats els seus usos en les properes setmanes (foto: Localpres).
L'Escardívol veurà afectats els seus usos en les properes setmanes (foto: Localpres)

La celebració de la revetlla de Sant Joan i la Festa Major implicarà la modificació dels usos d’algunes zones de la ciutat perquè puguin acollir les activitats programades. Això farà que alguns espais habitualment destinats a l’estacionament de vehicles quedin reservats per a altres activitats.

Les primeres restriccions d’aparcament començaran a fer-se efectives aquest dimecres a la zona de l’Escardívol. A partir de les 6 h d’aquest dimecres, el solar del carrer de Joaquim Blume, a tocar de l’oficina de Correus, quedarà tancat. Aquest espai tornarà a estar operatiu a finals del dia de Sant Joan, aquest divendres, una vegada s’hagin finalitzat les tasques de neteja. La mateixa restricció tornarà el 28 de juny a les 6 h i s’allargarà fins al 4 de juliol.

La part dreta de l’Escardívol, és a dir, la que queda a tocar de l’Oficina d’Esport per a Tothom, també quedarà restringida a l’accés de vehicles aquest dimecres a les 6 h. Aquesta restricció estarà vigent fins al 4 de juliol. La resta de l’Escardívol també es tancarà a l’accés dels vehicles a partir del dia 27 de juny a les 6 h fins l'endemà de Festa Major, el 4 de juliol.

La zona d’aparcament del Rubí+D també quedarà afectada durant les celebracions de Festa Major. En aquest cas, es prohibirà l’accés dels vehicles el 27 de juny a partir de les 7 h. Aquesta limitació estarà vigent fins al 4 de juliol.