Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença es podran fer del 4 al 10 de setembre El 10 de setembre, es farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer aquest servei, pensat per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença es podran fer del 4 al 10 de setembre

El 10 de setembre, es farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer aquest servei, pensat per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies

L’espai familiar Creixença.
L’espai familiar Creixença

Les preinscripcions per a l’espai Creixença es podran realitzar del 4 al 10 de setembre a l’Escola Bressol Municipal La Bruna (c. Calderón de la Barca, 4). Les sol·licituds ja es poden descarregar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot consultar la normativa d’admissió en aquest servei.

L’espai Creixença és un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. Creixença està pensat per motivar-los a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d’una educadora que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies en aquells dubtes que puguin tenir.

Aquest curs, l’espai Creixença disposarà de tres grups:

  • Grup A per a infants de 0 a 1 anys: dimecres i divendres de 9.30 a 12 h.
  • Grup B per a infants d’1 a 3 anys: dimarts i dijous de 9.30 a 12 h.
  • Grup C per a infants d’1 a 3 anys: dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.

La quota mensual de l’espai Creixença és de 60 €.

Les sol·licituds s’han de presentar del 4 al 10 de setembre. El dia 10, a les 10 h, tindrà lloc una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’espai a les famílies i, de 23 al 27 de setembre, s’obrirà el període de matriculació.