Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música s’obren el dimarts 17 de maig Les sol·licituds s’han de presentar fins al 27 de maig de dilluns a divendres al mateix centre educatiu, ubicat a l’edifici de l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música s’obren el dimarts 17 de maig

Les sol·licituds s’han de presentar fins al 27 de maig de dilluns a divendres al mateix centre educatiu, ubicat a l’edifici de l’Escardívol

A l’Escola Municipal de Música s’imparteixen una gran varietat d’estudis (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
A l’Escola Municipal de Música s’imparteixen una gran varietat d’estudis (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

El proper dimarts, 17 de maig, s’obren les preinscripcions per al curs 2016-2017 de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. Les sol·licituds s’hauran de presentar fins al 27 de maig al mateix centre, situat a l’Escardívol, de dilluns a dijous de 10 a 12 h i de 17 a 19 h, i els divendres de 10 a 12 h.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran l’1 de juny i les reclamacions es podran formular fins al dia 3 a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre i la de Les Torres─. Les llistes definitives es faran públiques el 23 de juny i les matrícules es podran realitzar del 27 de juny al 8 de juliol.

Aquest 2016, l’Escola Municipal de Música Pere Burés commemora 35 anys, durant els quals ha anat diversificant els ensenyaments que s’hi imparteixen. El proper curs, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació musical, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic.

El centre organitza classes individuals i grups d’una gran varietat d’instruments, però també activitats singulars com els tallers musicals en família per a nadons de 0 a 3 anys o les sessions de musicoteràpia. A més, el centre també ofereix tot un seguit de propostes obertes a tota la població que tenen com a objectiu acostar la música a un públic més ampli, com ara un taller per provar diferents modalitats de cant coral, l’aula de Seitai ─grup de relaxació─, els tallers oberts per iniciar-se en un instrument sense preparació prèvia o el curs La música i el seu entorn, que farà un repàs per la història de la música. A més, el centre disposa de grups corals de totes les edats, d’una orquestra simfònica i d’una banda, entre d’altres.