Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les pistes esportives del Parc de la Serreta i la Plaça de la Sardana s’han renovat L’arranjament ha suposat una inversió de 23.000 euros que ha permès la millora dels paviments d’aquests espais d’accés lliure https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les pistes esportives del Parc de la Serreta i la Plaça de la Sardana s’han renovat

L’arranjament ha suposat una inversió de 23.000 euros que ha permès la millora dels paviments d’aquests espais d’accés lliure

Aquest és l'aspecte de la pista de la plaça de la Sardana (Foto: Ajuntament).
Aquest és l'aspecte de la pista de la plaça de la Sardana (Foto: Ajuntament)

Les pistes esportives de la plaça de la Sardana i del Parc de la Serreta han estat remodelades. Els treballs, que han suposat una inversió de 23.000 euros, han consistit en la instal•lació d’un nou paviment de doble capa de resines acríliques. El nou material permet un manteniment més senzill de l’espai així com una millor resistència i durabilitat. D’altra banda, també fa més còmode i segura la pràctica de l’esport.

Aquestes millores permetran, en un futur, ampliar els usos d’aquestes instal·lacions i donar lloc a la possibilitat d’acollir activitats organitzades. Es tracta de dos espais de lleure de lliure accés per a la ciutadania. L’equipament de la plaça de la Sardana és una pista que permet la pràctica del bàsquet i la del Parc de la Serreta també permet practicar aquesta esport a més del futbol sala.
Aquestes millores també estan previstes a les instal•lacions esportives del Parc de la Natura, el Centre Cívic de Can Fatjó i la pista del carrer de Mallorca.
Recordem que per ara, Fase 1 del desconfinament, es pot fer esport en grup, però han de seguir sent disciplines individuals i sense contacte físic.