Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les parades de l’autobús urbà Agricultura i El Ferrol guanyen en accessibilitat L’Ajuntament està construint noves plataformes en aquestes dues ubicacions per facilitar l’accés de les persones usuàries als vehicles de RubíBus https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/les-parades-de-l2019autobus-urba-agricultura-i-el-ferrol-guanyen-en-accessibilitat/@@images/image/preview

Les parades de l’autobús urbà Agricultura i El Ferrol guanyen en accessibilitat

L’Ajuntament està construint noves plataformes en aquestes dues ubicacions per facilitar l’accés de les persones usuàries als vehicles de RubíBus

Obres de millora a la parada Agricultura (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Obres de millora a la parada Agricultura (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament està millorant l’accessibilitat a dues parades del transport públic urbà. La partida d’inversions destinada a l’adequació de parades de l’autobús corresponent al 2020 inclou les tasques de construcció de noves plataformes a dues ubicacions que presentaven problemes per a les persones usuàries a l’hora de pujar i baixar dels vehicles. Les noves plataformes s’estan construint a les parades Agricultura i El Ferrol i suposen una millora important en termes d’accessibilitat.

La parada Agricultura (línia 4), ubicada a l’avinguda de l’Estatut, disposa d’una vorera estreta. Malgrat estar senyalitzada amb la prohibició d’aparcament de vehicles, freqüentment està ocupada per cotxes que impedeixen l’apropament del bus a la vorera i, conseqüentment, la pujada i baixada de persones usuàries, així com el desplegament de la rampa per a persones que van en cadira de rodes.

La morfologia de la parada El Ferrol (línies 2 i 5), situada a la confluència entre els carrers de Palència i d’Orense, comporta una difícil maniobrabilitat per al correcte apropament de l’autobús a la vorera, fet que dificulta el desplegament de la rampa.

Les noves plataformes que s’estan habilitant, que es preveu que estiguin operatives properament, milloraran aquestes situacions.