Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de remodelació de l’illa de vianants avancen segons el calendari previst Aquesta setmana s’ha iniciat la segona fase dels treballs, que se centrarà en el tram del carrer Maximí Fornés entre Montserrat i Torrijos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les obres de remodelació de l’illa de vianants avancen segons el calendari previst

Aquesta setmana s’ha iniciat la segona fase dels treballs, que se centrarà en el tram del carrer Maximí Fornés entre Montserrat i Torrijos

La primera fase de les obres està pràcticament acabada.
La primera fase de les obres està pràcticament acabada

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana la segona fase de les obres de millora dels carrers Maximí Fornés i Doctor Robert, incloses al Pla d'inversions. Els treballs afectaran el tram de Maximí Fornés entre els carrers Montserrat i Torrijos durant un període aproximat de tres mesos. La remodelació de l’illa de vianants s’ha dividit en diverses fases amb la voluntat de minimitzar els efectes sobre la ciutadania. 

La primera fase es va iniciar a finals de gener i s’ha centrat en el tram Justícia-Montserrat i el carrer Unió. A hores d’ara només manca pavimentar el tram entre la plaça Catalunya i el carrer Justícia per donar per finalitzada aquesta primera part de les obres.

Els treballs inclosos a la segona fase afecten el tram Montserrat-Torrijos. Mentre es dugui a terme aquesta actuació, les persones que disposen d’un aparcament privat en aquest espai no podran utilitzar-lo. Per pal·liar aquesta situació, i durant l’execució de les obres, se’ls ofereix com a alternativa la possibilitat d’estacionar, fent ús d’abonaments a un preu reduït, als aparcaments soterrats de Salvador Allende i del Mercat. “Reiterem les nostres disculpes per les molèsties que poden generar aquests treballs. Demanem un esforç a la ciutadania perquè, un cop finalitzada l’actuació, gaudirem d’un espai públic de molta més qualitat”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Per últim, la tercera fase és previst que comenci a principis de juliol, just després de la Festa Major, i que s’allargui uns tres mesos. Aquesta darrera etapa de l’actuació es concentrarà al tram Vapor-Justícia. En aquest cas, no hi ha cap aparcament privat que es vegi afectat per les obres. 

Pel que fa a l’entorn del Mercat, els treballs també s’estan executant respectant el calendari previst.

Amb aquestes actuacions de millora de l’illa de vianants, el consistori vol incrementar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants, millorar la mobilitat, dissuadir les conductes incíviques en el trànsit i l’aparcament de vehicles i incrementar la tranquil·litat dels veïns i veïnes.