Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de millora dels carrers de l’entorn del Celler encaren la recta final Primer s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i de clavegueram d’alguns trams i ara es refaran les voreres i la calçada malmeses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les obres de millora dels carrers de l’entorn del Celler encaren la recta final

Primer s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i de clavegueram d’alguns trams i ara es refaran les voreres i la calçada malmeses

Els carrers Pintor Coello i General Prim són dues de les vies de l’entorn del Celler que s’estan arranjant (foto: Localpres).
Els carrers Pintor Coello i General Prim són dues de les vies de l’entorn del Celler que s’estan arranjant (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí està duent a terme unes obres de millora als carrers que envolten el Celler. Així, s’està actuant als carrers García Lorca ─entre els carrers General Prim i Pintor Murillo─, General Prim ─entre els carrers García Lorca i Pintor Coello─ i Pintor Coello ─entre els carrers General Prim i Pintor Murillo─. Les actuacions consisteixen en renovar la xarxa d’aigua potable i de clavegueram d’alguns trams ─obres que executa SOREA─ i refer les voreres i la calçada malmeses ─tasques que realitzarà Hercal en els propers dies─.

Des d’aquest dilluns 27 de març, s'executa l'última part de les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Pintor Coello, entre el carrer de l’Abat Escarré i el passeig del Ferrocarril. Això ha fet necessari tallar aquest tram del carrer. La durada prevista dels treballs és de dues setmanes.

Coincidint amb l'inici d'aquesta darrera part de les obres, s’ha reobert al trànsit el tram del carrer Pintor Coello entre General Prim i Abat Escarré. En canvi, la circulació al tram entre Pintor Murillo i General Prim seguirà tallada a causa de les tasques de renovació de les voreres i de la calçada que es duran a terme properament. Aquests mateixos treballs també faran tallar al trànsit el tram del carrer García Lorca comprès entre Pintor Murillo i General Prim i, d’aquí a unes setmanes, el tram del c. General Prim entre Pintor Coello i García Lorca. Les desviacions de trànsit estaran degudament senyalitzades.

Les obres de millora de la calçada i les voreres d’aquests carrers tenen una durada prevista de dos mesos i mig i un pressupost de 98.282,73 euros.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, ja van explicar aquestes actuacions als veïns de l’entorn del Celler en el marc d’una reunió informativa celebrada l’any passat.