Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres d'adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l'avinguda del Molí de la Bastida s'inicien aquest dimecres Els treballs, que tenen una durada prevista d'un mes aproximadament, permetran crear dos passos de vianants en aquest punt i els corresponents creuaments amb el carril bici https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les obres d'adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l'avinguda del Molí de la Bastida s'inicien aquest dimecres

Els treballs, que tenen una durada prevista d'un mes aproximadament, permetran crear dos passos de vianants en aquest punt i els corresponents creuaments amb el carril bici

Les obres consistiran en la creació de dos nous passos de vianants (foto: Ajuntament de Rubí).
Les obres consistiran en la creació de dos nous passos de vianants (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dimecres, 15 de gener, començaran les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda del Molí de la Bastida, previstes en el projecte de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana.

L’actuació consistirà en la creació de dos nous passos de vianants i els corresponents encreuaments del carril bici a la C-1413 i a l’avinguda del Molí de la Bastida, a tocar de la rotonda. També s’instal·laran semàfors a la C-1413 i s’eixamplarà la vorera nord del lateral per incloure el nou carril bici. 

El mateix dimecres es col·locaran les barreres de protecció que tancaran el pas directe del lateral de la C-1413 cap a l’avinguda del Molí de la Bastida per poder executar el tram de carril bici en aquest punt. Aquest tancament no afectarà la circulació de vehicles, ja que la C-1413 no quedarà tallada. La incorporació des del lateral al tronc central de la carretera es podrà realitzar tal com es produeix actualment. A més, es garantirà l’accés a les indústries afectades.

Les obres tenen un termini d’execució previst d’un mes, aproximadament.

La canalització de la semaforització de la cruïlla de la C-1413, que implicarà un tall parcial de la C-1413, es realitzarà en cap de setmana. La data d’aquesta intervenció encara no està planificada.