Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les llistes del cens electoral per als comicis generals es podran consultar a partir del 2 de novembre Un total de 53.692 rubinencs podran exercir el seu dret a vot en aquestes eleccions, segons les dades actuals del cens https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les llistes del cens electoral per als comicis generals es podran consultar a partir del 2 de novembre

Un total de 53.692 rubinencs podran exercir el seu dret a vot en aquestes eleccions, segons les dades actuals del cens

Les llistes es poden consultar a l’OAC (foto: Lídia Larrosa).
Les llistes es poden consultar a l’OAC (foto: Lídia Larrosa)

A partir del proper dilluns 2 de novembre i fins al dia 9, els rubinencs i rubinenques podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada de cara a les eleccions generals del proper 20 de desembre. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h, divendres de 8.30 a 14 h, i dissabte de 9 a 12.30 h.

Els rubinencs que ho desitgin també podran comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions ─disponible per a dispositius Android (Google Play) i iOS (Apple Store)─, on també podran consultar quin és el seu col·legi electoral.

En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

53.692 electors
Un total de 53.692 rubinencs tindran dret a vot a les eleccions generals del proper 20 de desembre. A més, 885 persones residents a l’estranger però censades a Rubí també tindran ocasió de participar en aquesta convocatòria.

Els comicis a les Corts Generals serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.