Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les llistes del cens electoral per als comicis generals es podran consultar a partir de l’11 de març Les eleccions a les Corts Generals tindran lloc el 28 d’abril i permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les llistes del cens electoral per als comicis generals es podran consultar a partir de l’11 de març

Les eleccions a les Corts Generals tindran lloc el 28 d’abril i permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat

Imatge de les darreres eleccions autonòmiques (foto: Ajuntament).
Imatge de les darreres eleccions autonòmiques (foto: Ajuntament)

Entre els dies 11 i 18 de març, els rubinencs i rubinenques podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 8.30 a 14 h.

Els rubinencs que ho desitgin també podran comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions ─disponible per a dispositius Android (Google Play) i iOS (Apple Store)─, on també podran consultar quin és el seu col·legi electoral. En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

Les eleccions a les Corts Generals del 28 d’abril serviran per renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. 

Uns 54.000 rubinencs i rubinenques, aproximadament, tindran dret a vot en aquests comicis. Com que el Casino està en obres, en aquesta convocatòria els electors que votaven en aquest espai electoral es repartiran entre l’Ateneu, el Rubí Forma i l’Escola Pau Casals. Previsiblement, l’1 d’abril tindrà lloc el sorteig per designar les persones que integraran les meses electorals.