Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per als nous cursos del Servei Local de Català es podran fer del 12 al 16 de setembre El nou alumnat que tingui coneixements previs de català tindrà la possibilitat de fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per als nous cursos del Servei Local de Català es podran fer del 12 al 16 de setembre

El nou alumnat que tingui coneixements previs de català tindrà la possibilitat de fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre

Els cursos presencials es faran a les instal·lacions del Centre Cívic del Pinar-La Cruïlla (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Els cursos presencials es faran a les instal·lacions del Centre Cívic del Pinar-La Cruïlla (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El Servei Local de Català (SLC) iniciarà al setembre nous cursos de català per a adults de tots els nivells orals i escrits (A1, A2, B1, B2, C1 i C2). Les persones que n’hagin estat alumnes durant el darrer any podran fer la seva inscripció de manera preferent els dies 12 i 13 de setembre. El nou alumnat ho haurà de fer els dies 14, 15 i 16 de setembre.

La inscripció als cursos s’ha de formalitzar en línia a través del plataforma habilitada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. En cas de voler-la fer presencialment, cal demanar cita trucant al 637 389 764 entre l’1 i el 9 de setembre.

Si la persona sol·licitant no ha cursat cap formació al Consorci per a la Normalització Lingüística però té coneixements previs de català, és necessari saber quin és el seu nivell per poder-li assignar un curs adequat a les seves necessitats. En cas que disposi d’un certificat oficial reconegut per la Secretaria de Política Lingüística, l’haurà d’aportar durant el procés d’inscripció. Si no, podrà realitzar una prova de col·locació presencialment o en línia entre el 5 i el 9 de setembre. Els cursos s’iniciaran entre el 21 i el 22 de setembre.

Tota la informació sobre el procés d’inscripció està disponible al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Servei Local de Català de Rubí està ubicat al Centre Cívic del Pinar-La Cruïlla (Urbanització el Pinar, 1. Transport públic: línia 1 i 2 d’autobús).

Objectius de Desenvolupament sostenible