Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per als casals d’estiu s’obriran el proper 22 de maig Com a novetat, les famílies hauran de presentar les seves sol·licituds i la documentació requerida a l’Ateneu Municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per als casals d’estiu s’obriran el proper 22 de maig

Com a novetat, les famílies hauran de presentar les seves sol·licituds i la documentació requerida a l’Ateneu Municipal

Casal d’estiu a l’Escola Teresa Altet (foto: Localpres).
Casal d’estiu a l’Escola Teresa Altet (foto: Localpres)

Les inscripcions per als casals d’estiu que organitzen les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) amb el suport de l’Ajuntament es podran fer del 22 de maig a l’1 de juny. Com a novetat, les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Ateneu Municipal (c. Xile, 1) de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h, i els dimarts i dijous també de 10.30 a 13.30 h.

Els casals d’estiu van dirigits a infants de 3 a 12 anys i se celebren del 2 al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. El seu preu és de 45 € per setmana per als infants matriculats dins el termini i de 55 € per a aquells que s’hi apuntin més tard o que ampliïn setmanes una vegada començat el casal. Alguns casals ofereixen també servei de bon dia, de menjador i de tarda amb un cost suplementari.

Un any més, l’Ajuntament posa els mitjans perquè aquesta oferta d’activitats de lleure sigui assequible per a totes les famílies. Així, a banda de subvencionar 10 € per infant i setmana, contempla descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (15%) i per a famílies que hi inscriguin més d’un fill/a (15% per al segon germà). Queden exclosos d’aquests ajuts aquells que presentin la seva sol·licitud fora de termini. “L’any passat vam incrementar en 10.000 € els diners destinats a subvencionar aquestes activitats, sumant un total de 40.000 € en ajuts. Enguany mantenim aquest suport econòmic amb l’objectiu de garantir l’accés a tots els infants de la ciutat i facilitar a les seves famílies una bona atenció dels seus fills i filles”, ha argumentat l’alcaldessa, Ana María Martínez, qui ha vinculat aquests ajuts a una aposta decidida per fer de Rubí una veritable Ciutat dels Infants.

Aquest estiu les AMPA ofereixen un total d’11 casals que es desenvolupen als propis centres escolars: 25 de Setembre, del Bosc, Ca n’Alzamora, Joan Maragall, Montessori, Mossèn Cinto Verdaguer, Rivo Rubeo, Pau Casals, Teresa Altet, Torre de la Llebre i Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol. Les activitats dels casals s’estructuren al voltant de diferents eixos temàtics, que van des de la literatura infantil al cinema, passant per la ciència o el món del circ, entre d’altres.

La programació completa de casals es pot consultar al web municipal.