Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per als casals d’estiu que organitzen les AMPA s’obriran el 27 de maig Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriuen més d’un/a fill/a, poden sol·licitar els descomptes que ofereix l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per als casals d’estiu que organitzen les AMPA s’obriran el 27 de maig

Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriuen més d’un/a fill/a, poden sol·licitar els descomptes que ofereix l’Ajuntament

Casal d’estiu a l’Escola Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Casal d’estiu a l’Escola Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) d’una desena d’escoles ja tenen a punt l’oferta de casals d’estiu per a aquest mes de juliol. Aquestes activitats tenen com a objectiu facilitar a les famílies una bona opció de lleure per als seus infants, alhora que els ajuden a conciliar l’atenció dels seus fills i filles amb els horaris laborals.

Els casals s’adrecen a nens i nenes de 3 a 12 anys i es duen a terme de l’1 al 26 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. El seu preu és de 45 € per setmana sempre i quan la inscripció es realitzi dins de termini. Per facilitar l’accés a aquesta oferta lúdica, l’Ajuntament subvenciona 10 € per infant i setmana, i fa descomptes a les famílies nombroses i monoparentals (15%) i a les famílies que inscriuen més d’un fill al casal (15% en el preu del segon germà).

Aquelles famílies que formalitzin la inscripció fora de les dates estipulades o que ampliïn setmanes un cop començat el casal hauran de pagar 55 € la setmana i no tindran dret a  descomptes. Alguns casals ofereixen servei de bon dia, de menjador i de tarda, el preu del qual es quantifica a banda.

Les inscripcions s’han de fer del 27 de maig al 7 de juny a la seu de cada entitat organitzadora. Les diferents AMPA i AFA organitzen reunions informatives a cada escola en les següents dates:

  • Escola Torre de la Llebre: 14 de maig a les 16.30 h
  • Escola 25 de Setembre: 15 de maig a les 15.15 h
  • Escola Montessori: 16 de maig a les 16.45 h
  • Escola del Bosc: 21 de maig a les 17 h
  • Escola Ca n'Alzamora:  22 de maig 16.45 h
  • Escola Joan Maragall:  21 de maig a les 16.45 h
  • Escola Rivo Rubeo: 23 de maig a les 17 h
  • Escola Pau Casals: 21 de maig a les 16.45 h
  • Escola Ramón Llull: 24 de maig a les 16.40 h
  • CEE Ca n'Oriol: 6 de juny a les 18 h

El 2018, es van ocupar 2.152 places de casals d’estiu dins de termini.