Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les imatges del 'FotoCol' del Dia de la Terra ja es poden descarregar per internet Els rubinencs que es van retratar guarnits amb roba i estris rurals ja poden visualitzar les imatges al compte de Flickr del Servei Educatiu de Residus https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les imatges del 'FotoCol' del Dia de la Terra ja es poden descarregar per internet

Els rubinencs que es van retratar guarnits amb roba i estris rurals ja poden visualitzar les imatges al compte de Flickr del Servei Educatiu de Residus

Els rubinencs van poder mostrar el seu costat més pagès al 'FotoCol' de la plaça del Doctor Guardiet.
Els rubinencs van poder mostrar el seu costat més pagès al 'FotoCol' de la plaça del Doctor Guardiet

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí ha publicat les imatges dels rubinencs que van participar al FotoCol del Dia de la Terra, una activitat organitzada pel Grup Fotogràfic El Gra i la Societat Sant Antoni Abat. Les fotografies es poden descarregar a través del compte de Flickr del Servei Educatiu de Residus.

El passat 25 d’abril, en el marc del Dia de la Terra, es va habilitar un photocall a la plaça del Doctor Guardiet. L’activitat es va batejar amb el nom de FotoCol, ja que tant el vestuari com la decoració ─un carro cedit per la Societat Sant Antoni Abat acompanyat de bales de palla─ tenien un marcat accent rural. Camises de quadres, barrets de palla, regadores, aixades i cistells, entre d’altres, van ser alguns dels elements que els rubinencs van poder utilitzar per posar davant la càmera del Grup Fotogràfic El Gra i mostrar la seva faceta més pagesa.

A banda de les imatges del FotoCol, en aquest enllaç també es poden descarregar les fotografies de la resta d’activitats organitzades en el marc del Dia de la Terra, com ara les visites a les masies, l’activitat Puja’t al carro de Sant Antoni, l’espectacle Ballar de peus a terra ─a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí─, el joc L’aventura dels residus, la mostra de productors agrícoles locals o les activitats artístiques Pintura del medi i Art natura organitzades al bosc, entre moltes d’altres.