Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les imatges del festival de fotografia La Nuu tornaran a envair Rubí el proper mes d’octubre L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i dirigit pel fotògraf local Carles Mercader, porta l’art de la fotografia als carrers de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les imatges del festival de fotografia La Nuu tornaran a envair Rubí el proper mes d’octubre

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i dirigit pel fotògraf local Carles Mercader, porta l’art de la fotografia als carrers de la ciutat

Una de les fotografies que es van poder veure l’any passat a la primera edició de La Nuu (foto: Localpres).
Una de les fotografies que es van poder veure l’any passat a la primera edició de La Nuu (foto: Localpres)

El Festival de Fotografia de Rubí La Nuu tornarà als carrers de la ciutat de l’1 al 31 d’octubre. En aquesta segona edició, l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Rubí i dirigit pel fotògraf local Carles Mercader repetirà la fórmula amb què ja va sorprendre el 2015: l’exposició de fotografies de gran format a diversos espais públics de la ciutat, com ara façanes d’edificis emblemàtics.

Sota el lema Nosaltres/Nosotros/Nous/Us, La Nuu reunirà enguany les obres d’una dotzena d’autors de destacada trajectòria, el doble que a la primera edició. Aquestes imatges conformaran un gran circuit artístic a l’aire lliure amb l'objectiu de despertar la curiositat dels vianants i apropar-los el bo i millor de la fotografia contemporània.

Com l’any passat, l’exposició es complementarà amb xerrades, col·loquis, workshops, visites guiades i activitats fotogràfiques dirigides pel Grup Fotogràfic El Gra, que enguany commemora el seu 50è aniversari. A més, aquesta nova edició del festival comptarà amb una secció expositiva oberta a la participació ciutadana.

Una ciutat vinculada a la fotografia
La Nuu recull la tradició fotogràfica de la ciutat ─amb autors tan reconeguts com Ignasi Marroyo o Josep Maria Roset─ i la converteix en un tret diferencial. L’any passat, es van exposar en el marc del festival obres dels fotògrafs David Jiménez, Ricky Dávila, Juan Diego Valera, Laura Silleras, Zaloa Fuertes i Tiago Da Cruz, i es va programar una conferència a càrrec de Nicolás Combarro.