Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies que ho necessitin ja poden demanar cita per rebre suport durant la preinscripció escolar Entre el 6 i el 20 de març, per infantil i primària, i del 8 al 20 de març per secundària obligatòria, l’Oficina Municipal d’Escolarització acompanyarà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les famílies que ho necessitin ja poden demanar cita per rebre suport durant la preinscripció escolar

Entre el 6 i el 20 de març, per infantil i primària, i del 8 al 20 de març per secundària obligatòria, l’Oficina Municipal d’Escolarització acompanyarà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia

La tramitació de la preinscripció escolar i l’assessorament a les famílies que ho necessitin es farà des de l’oficina del carrer del Doctor Robert, 20 (foto: Ajuntament de Rubí).
La tramitació de la preinscripció escolar i l’assessorament a les famílies que ho necessitin es farà des de l’oficina del carrer del Doctor Robert, 20 (foto: Ajuntament de Rubí)

Durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) atendrà exclusivament famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància. Com l’any passat, la preinscripció escolar es pot formalitzar únicament en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà d’enviar en format telemàtic al departament d’Educació de la Generalitat, acompanyada de la documentació corresponent.

Així, entre el 6  i el 20  de març, per infantil i primària, i del  8 al  20 de març per secundària obligatòria, l’OME acompanyarà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia. Les persones que necessitin l’acompanyament de les professionals de la OME  ja poden demanar cita prèvia a través d’aquest l’enllaç especificant el tràmit: ‘Suport a la preinscripció escolar’, enviant  un correu a ome@ajrubi.cat o trucant al 935 887 000 (ext 6369 o 6368). Mentre duri la preinscripció, la cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per temes relacionats amb la preinscripció escolar.

La tramitació de la preinscripció escolar i l’assessorament a les famílies que ho necessitin es farà des de l’oficina del carrer del Doctor Robert, 20. Els dimarts estarà oberta la cita prèvia per atendre la matrícula en curs de famílies nouvingudes a la ciutat . A més, el consistori ha recollit al web municipal la informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la ciutat.

Les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 28 de febrer a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5). La sessió anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha establert les següents dates per a la preinscripció pel curs escolar 2023-2024: pel segon cicle d’educació infantil i primària, del 6 al 20 de març i per l’educació secundària obligatòria, del 8 al 20 de març. La preinscripció escolar és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible