Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies poden demanar ajudes econòmiques pels casals d’estiu del 4 al 17 de maig Per complimentar la sol·licitud adequadament, el consistori posa a disposició de les famílies un vídeo tutorial que es pot consultar a www.rubi.cat/casalsdestiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les famílies poden demanar ajudes econòmiques pels casals d’estiu del 4 al 17 de maig

Per complimentar la sol·licitud adequadament, el consistori posa a disposició de les famílies un vídeo tutorial que es pot consultar a www.rubi.cat/casalsdestiu

Imatge d’arxiu dels casals 2020 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Imatge d’arxiu dels casals 2020 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí obre aquest dimecres el període de sol·licitud per a les subvencions dels casals d’estiu. Com l’any passat, el consistori subvencionarà directament les famílies usuàries amb la voluntat de garantir que tots els nens i nenes de les ciutat tinguin accés als casals d’estiu, independentment de la capacitat econòmica de les seves famílies. Així, per promoure la igualtat d’oportunitats dels infants i adolescents, la subvenció dona suport a les famílies que tinguin major dificultat per assumir el cost dels casals.

Les sol·licituds s’han de presentar del 4 al 17 de maig preferentment en línia a través de la seu electrònica o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Rubí situada al (c/ Narcís Menard, 13), amb cita prèvia. Per complimentar la sol·licitud adequadament, el consistori posa a disposició de les famílies un vídeo tutorial que es pot consultar a www.rubi.cat/casalsdestiu

Les famílies que tinguin dificultats per formalitzar la sol·licitud poden adreçar-se al punt de suport per a tràmits telemàtics (dimarts i dijous de 9 a 11 h al Centre Cívic La Cruïlla del Pinar i els dimecres i divendres de 9 a 11 h a l’AVV de Les Torres). A més, el servei d’Educació posa a disposició de les famílies un espai de suport específic a l’Edifici Rubí Forma els dies 5, 11, 13 i 18 de maig de 16 a 18 h. En aquest cas, cal demanar cita prèvia al Servei d’Educació educacio@ajrubi.cat o trucant al 93 588 70 00 ext. 6362.

Els casals d’estiu 2022 organitzats per les AFA  i AMPA  de les escoles públiques d’educació infantil i primària i es realitzaran a les escoles públiques d’educació infantil i primària de Rubí del 4 al 29 de juliol i s’adrecen a infants que estiguin cursant des de P3 fins a 6è de primària durant el curs 2021-2022.

En funció de la renda de la unitat familiar la subvenció podrà ser del 75 % (45 € cada setmana del 4 al 29 de juliol), el 50 % (30 € cada setmana del 4 al 29 de juliol) o el 25 % de l’import de referència (15 € cada setmana del 4 al 29 de juliol)

Per a poder ser beneficiari de l’ajuda cal complir els següents requisits:

  • Estar empadronat a Rubí
  • Estar cursant qualsevol curs de P3 a 6è durant el curs 21-22.
  • Disposar d’un DNI, NIE o NIF. En cas de no disposar d’aquest document i que segons la normativa vigent no estiguin obligats a disposar-ne, el beneficiari de l’ajut serà el seu representant legal i serà qui haurà de disposar d’algun d’aquests documents.
  • Que la renda de la unitat familiar de convivència no superi els llindars econòmics segons les Bases reguladores de les subvencions aprovades pel Ple municipal el dia 25 de febrer de 2021, i publicades en fase definitiva al BOBP el 10 de març de 2021. La convocatòria de l’any 2022 ha estat aprovada el 27 d’abril de 2022 per la Junta de Govern Local.

La documentació a presentar serà la següent:

  • Sol·licitud específica relacionada amb aquesta convocatòria
  • La fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar. En cas que l’obtenció d’aquest document no sigui obligatòria, es presentarà el llibre de família.
  • En cas de trobar-se en situació de custòdia compartida s’aportarà la documentació acreditativa corresponent.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre aquesta subvenció us podeu adreçar al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 ext. 6360/6362 o bé enviar un correu electrònic a educacio@ajrubi.cat

En el cas de rebre l’ajuda, aquesta es farà arribar a l’entitat organitzadora del casal una vegada s’hagi formalitzat la matrícula.

Objectius de Desenvolupament sostenible