Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies poden aprendre aquest dimecres tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 6 i el 13 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les famílies poden aprendre aquest dimecres tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 6 i el 13 de maig

Rubí té tres escoles bressol municipals.
Rubí té tres escoles bressol municipals

Les famílies que vulguin rebre informació sobre el procés d’escolarització del primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que tindrà lloc en línia aquest dimecres 28 d’abril a les 18 h. La xerrada anirà a càrrec del Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí. La inscripció prèvia es pot tramitar a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat.

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 6 i el 13 de maig. Com l’any passat, les preinscripcions a les escoles bressol municipals seran telemàtiques a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les famílies hauran d’omplir un formulari en línia que s'habilitarà dins del període fixat a la seu electrònica.

Només en casos excepcionals quan les persones sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, els centres atendran amb cita prèvia a l’escola bressol municipal escollida en primera opció. La cita prèvia s’haurà de concertar per telèfon entre el 30 d’abril i el 10 de maig.

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals:

  • EBM La Bruna. C. Calderón de la Barca, 4. Tel. 93 588 77 06
  • EBM Lluna. C. Barcelona, 65-67. Tel. 93 588 95 26
  • EBM Sol, Solet. C. Joaquim Blume, 30. Tel. 93 588 64 66

Les llistes provisionals baremades es publicaran el 21 de maig i es podran presentar reclamacions els dies 25, 26 i 27 de maig. La llistes definitiva d’admesos es publicarà el 4 de juny i la matricula definitiva s’haurà de formalitzar entre el 10 i el 17 de juny. Les dates de matrícula, la publicació de les vacants i la relació d'admesos i llistes d'espera es publicaran també a la seu electrònica.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida. Podeu fer una simulació del càlcul de preus de les escoles bressol municipals en aquest enllaç.