Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles municipals d’ensenyaments artístics organitzen jornades de portes obertes L’Escola Municipal de Música Pere Burés convida la ciutadania a conèixer la seva oferta formativa el proper divendres 20 d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles municipals d’ensenyaments artístics organitzen jornades de portes obertes

L’Escola Municipal de Música Pere Burés convida la ciutadania a conèixer la seva oferta formativa el proper divendres 20 d’abril

L’Escola Municipal de Música està ubicada a l’Escardívol.
L’Escola Municipal de Música està ubicada a l’Escardívol

L’Escola Municipal de Música Pere Burés obrirà les portes a la ciutadania el proper divendres 20 d’abril amb l’objectiu de donar a conèixer la seva àmplia oferta formativa i les instal·lacions de què disposa. La jornada, que s’organitza amb vista al proper curs 2018-2019, està pensada com una proposta participativa amb actuacions i tallers adreçats a les famílies visitants.

El centre ubicat a l’Escardívol obrirà a les 18.15 h. A partir de les 18.30 h tindran lloc els diferents tallers programats: percussió (18.30 h), música i moviment (19 h) i cant (19.30 h). La jornada de portes obertes finalitzarà a les 20 h amb una audició del trio de flautes travesseres de l’escola.

Portes obertes a edRa
L’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa també té previst organitzar una segona jornada de portes obertes, després de la celebrada el 28 de febrer. Les persones interessades a veure les instal·lacions del centre, ubicat també a l’Escardívol, i conèixer de més a prop els cicles formatius professionals que s’hi imparteixen ho podran fer el dimecres 2 de maig en dues sessions: de 17 a 18 h i de 18 a 19 h.